12.7

6.6K 433 50
                                    

ÇOOOK KISACIK BİR BÖLÜM SDJFKSFSD SİZİ FOTOĞRAFTAN MAHRUM ETMEK İSTEMEDİM ELİMDEYKEN ATAYIM DEDİM :D NEDEN, ÇÜNKÜ SİZ DE GÖRÜN DEĞİL Mİ SJKDSFS

Belki akşam bir bölüm daha atarım......

Belki atmam..........

<<<<<<<<

"Daha geçen gün kıskançlıktan konuşmuştuk ve ben defalarca kez özür dilemiştim. Ama İlay, Hayır. O fotoğrafı hiçbir yerde paylaşamazsın. Her ne kadar mükemmel çekmiş olsam da."

"Ama çok güzel."

"Bunun farkındayım, sen muhteşemsin. Ama fotoğraf öyle değil. Allah aşkına İlay şuna bakar mısın, her şey ortada. Milletin fotoğrafına bakıp azmasını istemiyorum o yüzden paylaşma. Lütfen." Duygulu gözlerle bana baktığı için elbette kabul ettim.

Sonunda denize girebiliyordum ve sahilde birkaç muhteşem poz vermiştim.

"Sıla..." dedim telefona bakarak. "Damla bu primi kaçırmamış ve sen çekerken aynı fotoğraftan çekmiş. Üzgünüm ama en yakın arkadaşım benim üstümden prim yapıyor." Telefonu ona uzatıp Damla'nın paylaştığı fotoğrafı gösterdim.

" Telefonu ona uzatıp Damla'nın paylaştığı fotoğrafı gösterdim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

beğenenler solizze, can.doruk_2 ve 2951 kişi

damlasahiner: Benden hediye  👅

"Damla'yı öldürmeye gidiyorum." Dedi bir hışımla odadan çıkarken. Bende arkasından bağırıyordum. "Damla saklan Sıla seni avlamaya geliyor."

"Neredesin lan?" diye bağırdı Sıla evin içinde. Bu ses gerçekten Sıla'dan çıkmıştı ve gerçekten sinirliydi. Damla'yı bulursa öldürmesi muhtemeldi.

"Ne oluyor?" diye sordu Oğuzhan keyifle izlerken. Elimdeki telefonu gösterdim.

"Damla Sıla'nın kıskançlık damarına bastı."

"Damla hemen çıkmazsan Allah şahidim o hesabını hackleyip kapatırım. Kapatmadan önce telefonundaki bütün ifşaları paylaşırım."

"Bunu yapabilir mi?" diye sordu yanıma gelen Batuhan.

"Yapabilir."

"Damla burada değil. Gökçe'yle yürüyüşe çıktılar." Dedi Aslı bize katılarak.

Sıla oflayarak merdivenlere yöneldi.

"Nereye?" diye sordum.

"Bilgisayarıma." Diye yanıtladıktan sonra odamıza doğru yola çıktı. Onu yumuşatmak için peşinden gittim.

"Bebeğim Damla gelsin fotoğrafı sildiririz tamam mı? Hem gören görmüştür zaten şimdiye..."

"Bak çatladı." Dedi alnında bir damarı göstererek. "Görüyor musun kıskançlıktan çatladı."

"Gel buraya." Dedim yatağa oturup onu da kucağıma çekerek. Kucağıma oturup kollarını omuzlarıma koydu. Gözlerinin içine bakarak konuştum.

"Beni görmüş olabilirler ama bana dokunabilen, bana dokunma izni olan sadece sensin. Önemli olan senin azıp azmadığın." Diyerek konuya çok başka yerden girdim. Sıla'yı baştan çıkarabilirsem muhtemelen kıskançlık meselesini unuturdu. Yani öyle tahmin ediyorum.

"Her ne yapıyorsan, başarıyorsun." Diye fısıldadı dudaklarıma bakarak. Parmaklarımla beline daireler çiziyordum.

"Seni baştan çıkarıyorum."

"Kesinlikle işe yarıyor." Dedikten sonra dudaklarımı öpmeye başladı. En azından bu seferki kolay olmuştu. Asıl fırtına Damla geldikten sonra kopacaktı. Neyse, kimse günde iki kere sevişilmez demiyor.

>>>>>>>>>>>>

Ve hayır, smut yazmicam sjfksdfs

Aptalın Biri (GirlxGirl)Where stories live. Discover now