13.7

6.9K 419 32
                                    

Bölümü yazıp paylaşmayı unutmak jhsdgksdlkgjskdfşljşsdflkhsdfhsfd OLUM VURMAYIN LAN TAMAM SORRY ÜZGÜNÜM JSFKLDGSDG HAYIR DEĞİLİM HJDSFKSDGSDF AMA CİDDEN PAYLAŞTIM SANIYORDUM SDJKDFSLGFD

<<<<<<<<<<<

Sıla ve yanında yürüyen kıza baktım. Kızın ona bakışlarından gram hoşlanmıyordum ama Sıla'nın Gökçe'den sonra ilk defa arkadaşı olmuştu ve ben buna engel olmak istemiyordum. Sıla'ya güveniyordum ama bu demek değil ki etrafındaki sinekleri kovmayayım.

"En sevdiğim!" Sıla beni görünce adımlarını hızlandırıp kollarımın arasına girdi. Saçına öpücük bırakırken sarıldım. Berfin bize ters bir bakış attıktan sonra yüzüne bir gülümseme yerleştirdi. Gözümden kaçmamıştı, ama sesimi çıkaramıyordum. Sıla haftalar sonra gerçekten mutluydu ve bunu bozmak istemiyordum. Kim derdi ki bencil İlay kendi mutluluğunu değil başkasınınkini düşünüyor. Oluyormuş, delice sevince oluyormuş.

"Nasıldı günün?" diye sordum Sıla'ya sarılmayı sürdürerek.

"İyiydi."

Bugün benim eve gidecektik. Babam sonunda işleri ilerletmeye karar vermiş ve Elçin ablaya evlenme teklifi etmişti. Dün dedem ve babaannem Elçin ablayla tanışmak için Trabzon'dan gelmişler, bizim evde kalıyorlardı. Israrla beni çağırdıkları için gitmek zorundaydım ve Sıla'yı asla yalnız bırakmazdım. Yani o da benimle geliyordu.

Sıla'yı arkadaşım sıfatıyla tanıştırmam gerekiyordu ve bir süre oynaşmamız mümkün değildi. Dedem neyse de babaannem kesin problem çıkarırdı. Onlar için yeterince sorunluydum zaten bir de bu meseleyi çıkarıp ortamı iyice germek istemiyordum. Sonuçta tek torunlarıydım ve beni severlerdi. "Mirası düşün İlay." Diyerek dünden beri kendimi tembihliyordum. "Bir delilik yapma, Sıla ile geleceğiniz söz konusu mirası düşün."

Eskiden olsa vallahi umurumda olmazdı. Zaten diğer dedemden kalmış fazlasıyla param var ama Sıla ile düşündüğüm gelecekte daha fazlasını istiyordum. Para her kapıyı açıyordu, bu bir gerçekti. Ve ben Sıla'nın ilerleyen zamanlarda hiçbir sıkıntı çekmesini istemiyordum. O ısrarla gerek yok, benim de param var bebeğim dese de ben ikna olmuyordum. Elimin altında her an para olmalı ve Sıla istediği zaman istediği şeyi yapmalıydı.

"Eve uğrayalım, oradan bize geçeriz." dedim arabaya giderken.

"Tamam, en sevdiğim." Dedi Sıla gülümseyerek. İlk tanıştığımız zamanlardaki Sıla neşesine dönmüştü. Berfin'den hiç hoşlanmasam da bunun için ona teşekkür bile edebilirdim.

Eve geldiğimizde Sıla'nın bir süre Sora'yla aşna fişne yapmasını izledim. Bütün günün hasretini çıkarmak istercesine yaptığı kediyle öpüşmeler, koklaşmalar çok koyuyordu ama o kadar sevimli görünüyorlardı ki sesimi bile çıkaramıyordum.

Onları salonda bırakıp banyoya girdim. Ilık bir duş alıp bornoza sarılıp çıktım. Bornoz üstümdeki suyu iyice çeksin diye kendimi yatağa atıp telefonla oynamaya başladım. Tam o sırada odaya giren Sıla'nın ilk gözüne çarpan elbette ki bornozla yatan bendim. Gözleri açılmış bacaklarımdan yukarı doğru kayarken gözlerinde gördüğüm açlık hoşuma gitmişti. Sıla tarafından arzulanmayı seviyordum.

Telefonu yanıma bırakıp dudaklarımı yaladım. Kollarımı öne doğru uzatıp Sıla'yı yatağa çağırdım. Beni ikiletmeden üstüme çıkarken dudakları dudaklarımı buldu.

Bornozumu üstümden çıkarıp atarken ona yardımcı oldum. Üst dudağımı büyük bir tutkuyla emerken dudaklarımı araladığımda dilini ağzımın içine itti. Berfin'e duyduğum siniri Sıla'dan çıkaramazdım, bunun farkındaydım. Yine de olabildiğince sert bir şekilde öpüyor, ben dile getirmesem de Sıla'nın bir şeyleri anlamasını istiyordum.

Aptalın Biri (GirlxGirl)Where stories live. Discover now