10.4

7.7K 503 93
                                    

YAZARIN MODU YÜKSEK BUGÜN DJKGFFD

Aşağıdaki şarkı Elfida bu arada <3

<<<<<<<

Poşettekileri tezgâha sıralı bir şekilde koymuştu. Aldıklarımızı dolaba yerleştirdikten sonra birer bira aldıktan sonra elinden tutup koltuğa çektim.

"Aman yavaş başlayalım gece çabuk bitmesin." Dedim gülerek. Sıla'nın üç biraya kadar iyi olduğunu biliyordum. Yani o kısma gelene kadar film izleyebilirdik.

Televizyonu internete bağlayıp film açtım. Sıla fantastik severdi o yüzden fantastik bir film açmıştım. Anında kucağıma yerleşip filmi izlemeye başladı. İki biradan sonra filmi bitirdik ve tekilayı çıkardım. Asıl mesele şimdi başlıyordu. Eğer çabucak sarhoş olmasını istiyorsam hızlı hızlı içirebilirdim ama bu seferde midesi alt üst olurdu. Televizyondan müzik açarak yere oturdum. Sıla da karşıma oturdu.

"Bana sahip çık tamam mı? Kesinlikle bilgisayar ve telefona yaklaşmama izin verme. Ne yaparım gerçekten kestiremiyorum." Dedi endişeli bir sesle.

"Tamam, zaten burada bilgisayar yok. Telefonunu ver." Dedim elimi uzatarak.

"Ne yapacaksın?"

"Saklayacağım."

"Bulamayacağım bir yere sakla tamam mı?"

"Sütyenimin içine koysam alabilir misin?" diye sordum gülerek.

"Alırım." Dedi tereddütsüz. Bu ne cesaret yiğidim.

"Tamam bekle burada, gözlerini de kapat." Dedim. Dediğimi yaptığında ayağa kalktım. Telefonları kapatıp olabildiğince sessiz bir şekilde sakladım.

"Tamamdır." Dedim geri dönüp.

Arkada çalan müzikle sohbet ederek içiyorduk. Şimdilik bir sorun yoktu, belki de Sıla'nın bünyesi sandığımdan daha dayanıklıdır.

Beşinci bardakta Sıla'nın hareketleri yavaşladı. Ufacık değişimi bile fark edebiliyordum ama sarhoş değildi emindim. Birkaç bardak sonra Sıla'da hatların gittiğini anladım. Nasıl mı?

Normalde eline dökmesi gereken tuzu dudaklarıma döktü ve dudaklarımdan yaladı. Ben zaten 'hasiktir' moduna girdiğim için şaşkınlıkla kalmıştım.

"Sıla'm iyi misin?"

"Senin Sıla diyen ağzına kurban ya." Dedikten sonra dudaklarımı öptü. Öpüşüne karşılık verdim ama kısa sürmüştü çünkü bardağına tekila doldurmaya karar vermişti. Dolduramayacağına kanaat getirdiğimden elinden alıp ben doldurdum. Durdurmak gibi bir niyetim yoktu. Bunu kendi istemişti çünkü.

Bardağı masaya bıraktıktan sonra dizlerini çenesine çekip kollarını bacaklarına doladı. Başını dizlerinin üstüne yatırıp bana bakmaya başladı.

"Ne oldu?" diye sordum gülümseyerek.

"Çok zordu biliyor musun?" Gülümsemem yüzümden anında silinirken bütün dikkatimi Sıla'ya verdim.

"Ne zordu?"

"Seni uzaktan izlemek." Dedikten sonra kolunu öne doğru uzattı. "Böyle uzansam dokunabilirdim ama hiç uzanmadım. Bir kere İlay desem sesimi duyardın muhtemelen ama hiç seslenmedim. Özür dilerim." Dedikten sonra gözlerinden yaşlar akmaya başladı. Bismillah modu ne çabuk değişti bu kızın?

"Niye özür diliyorsun ki?" dedim yanağını okşayarak.

"Çünkü, çünkü sana daha erken gelseydim daha erken mutlu olabilirdin. Boşuna üç yıl geçirdin." Dedi burnunu çekerek. Sarhoş kafasıyla bile beni düşünmesi kaç puan peki? En azından onunla mutlu olduğumu anlamış. Buna da şükür.

Aptalın Biri (GirlxGirl)Where stories live. Discover now