11.7

7.7K 456 60
                                    

Uzun zamandır yoktum biri demiş öldü; şimdide yazsınlar kraliçe geri döndü!!!!!!

OFFF HAYATIMDA BİR KERE ŞUNU YAZMAK İSTEMİŞTİM DJKSFDSF

ASLINDA BUGÜN SINAVIM VAR. SAAT 1 DE. AMA BEN DOĞRUDAN BÜTE GİRMEYE KARAR VERDİM.DFSFSFS VİCDANIMI RAHATLAMAK İÇİN DE 'EN AZINDAN KİTAP YAZIYORUM EHEHEHE' DİYEBİLMEK İÇİN YANİ BÖLÜM YAZMAYA KARAR VERDİM SDJKFSDLGSD

Smut... Yarı smut... Of bilmiyorum smut yazmayı sevmiyorum dsjfksdlgdsg smut smut diye tutturmayın bana valla sevmiyorum özel hayatın gizliliği arkadaşlar. Biri siz sevişirken odanıza kamera koyup izlese hoşunuza gider miydi? Hah İlay ve Sıla'nın da gitmez işte sdhfjksdgkdfskgsdfklgjdsf (Zekam yine fişek gibi be)

Neyse, hadi yallah bölüme, seviyorum hepinizi.

<<<<<<<


Bayılacak gibi hissediyordum. Aklımı böylesine kaybedeceğimi düşünmemiştim. Sarhoşken nasıl dayanmıştım acaba. Sıla'nın ne yaptığı konusunda kesinlikle bir fikri vardı. Çünkü öyle yerlere dokunuyordu ki beynim anında çalışmayı durduruyordu.

"İçine giriyorum." Bu cümlenin bu kadar tahrik edici olduğunu tahmin edemezdim. Hatta o kadar saçma bir cümleydi ki duyduğum anda sövesim gelmişti. Ama Sıla, fısıldayan sesi, dudaklarıma çarpan nefesi ve gözlerimin içine bakan gözleriyle beni tahrik ediyordu. Muhtemelen Sıla'nın bugüne kadar gördüğüm en güzel hali, şu an önümdeki haliydi. Öyle mükemmel görünüyordu ki kafayı yemek üzereydim.

Sıla yavaş hareketleriyle beni çıldırtmaya yemin etmiş olacak ki avucumun altındaki çarşafı sıkmaktan elim bembeyaz geçmişti.

"Beni delirtmeye mi çalışıyorsun?" Fısıldayarak sorduğumda fısıldayarak cevap verdi.

"Daha ne kadar güzelleşebilirsin anlamaya çalışıyorum."

"Eğer daha fazla oyalanırsan tüm kontrolü alacağım ki, aldığıma hiç memnun olmayacaksın." Tehdit dolu sesime rağmen Sıla hızlanmadı. Fakat parmaklarıyla bastırdığı bir bölge sayesinde çığlık atmıştım.

"Buldum." Dedi dudaklarını yalayarak. "Ne arıyordun amına koyayım?" dedim sinirle.

"Şşşt." Diyerek beni susturdu. Bu kim? Allah aşkına şu an benim üstümdeki kız kim? Sıla değildi bu. Her ne kadar utangaçlığı geçse de benim Sıla'm bu kadar cüretkâr değildi ya. Çok sevimli bir şeydi o. Böyle alıp içine sokasın gelirdi. 'Sokuyorsun ya zaten.' İç sesime mükemmel yorumu için teşekkür ettikten sonra Sıla'ya odaklandım.

Bana tattırdığı zevkin haddi hesabı yoktu. Açıkçası yavaştan telaşlanmaya başlamıştım. Sevişme konusunda pasif olduğumu yaklaşık birkaç dakika önce çığlık çığlığa zevke gelirken acı bir şekilde fark etmiştim. Yine de Sıla da iyi hissetsin istiyordum ve onun kadar iyi yapabilir miyim emin değildim. Anasını satayım bu kız nereden öğrendi sevişmeyi?

Aklıma düşen bin bir kurtla Sıla'nın yüzüne baktım. Yanıma kıvrılmış gözlerime bakıyordu. Masum haline geçiş yapmıştı. Acaba Sıla'da çoklu kişilik bozukluğu mu vardı?

"Sıla?"

"Hııı?" dedi mırıldanarak.

"Sen böyle sevişmeyi nereden öğrendin?" Soruya bak. Beynimi biraz daha zorlamak isterdim ama açık sözlülüğüm sağ olsun merak ettiğim şeyi pat diye sorardım işte.

Sıla üst dudağını dişleyip gözlerini kaçırdı. Bir saniye. Bu ne anlama geliyor? Lütfen aklımdan geçirdiğim şey olmasın diye yüzlerce dua ettikten sonra kaçamasın diye ani bir refleksle Sıla'nın üstüne çıktım.

Aptalın Biri (GirlxGirl)Where stories live. Discover now