9.4

8.1K 552 21
                                    

AQ SİNEĞİ BİR UYUTMADI ŞEREFSİZ VIZZ VIZZ KULAĞIMIN DİBİNDE BİR DE ÇEVİK OÇ ÖLDÜREMİYORUM DA BÜTÜN VÜCUDUM SİNKOV KAPLI TABİ YİYEMİYO GELDİ RAHATSIZ EDİYO PİÇE BAK DELLENDİM GECE GECE UFF UYKUMU DA KAÇIRDI ZATEN SDHJKFLGFD

SAAT 12'Yİ GEÇTİĞİNDE GÖRE BUNA BUGÜNÜN BÖLÜMÜ DİYEBİLİRİZ SDHJFKLDSGŞD

<<<<<<<<<<<<<<

Uyanmıştım. Bir sorun vardı. Sıla'nın göğsünde yatıyordum. Sıla'nın üzerinde sadece iç çamaşırları vardı. Ateşim düştüyse de tavan yapacaktı şimdi. O sırada kuruyan ve karıncalanan boğazımdan şiddetli bir öksürük çıktı. Ama durmak bilmiyor resmen ciğerimi bıraktım yatağa. Uyuyakalan Sıla da uyanıp doğruldu hemen.

"İlay iyi misin? Bekle su vereyim." Diyerek komodine uzandı. Bardağa falan doldurmasını beklemeden şişeyi elinden kaptım. Bir yandan suyu içiyordum diğer yandan öksürüğümü tutmaya çalışıyordum ama tutamıyordum, suyu saça saça öksürüyordum.

Sonunda durduğunda rahat bir nefes verdim. Ölüyordum lan az kalsın. Yemin ediyorum gidiciydim. Gözümden yaş geldi öksürürken.

"Bebeğim, hadi zorlama da hastaneye gidelim ne olur serum falan taktır ha?" dedi Sıla sırtımı sıvazlayarak. Gözleri dolu dolu bana bakıyordu. Ben nasıl tersleyeyim şimdi bunu? Nasıl kırayım?

"Tamam gidelim." Dedim kafamı sallayarak. Sesim boğuk çıkıyordu. Gözüm saate iliştiğinde akşam dokuza yaklaştığını gördüm.

Ayağa kalkıp çıkardığı kıyafetleri giymeye başladı. Tabi bende yine güç yok Sıla'yla uyurken depoladığım gücü öksürürken saldım, bütün kuvvetimi çekti şerefsiz. Sıla dolabıma gidip bana da giyecek bir şeyler getirdi. Getirdiği tayt ve tişörte baktım.

"O taytı giyecek gücüm hiç yok pijama falan getir sen." Dedim rahat bir tavırla.

"Ben giydiririm." Dedi gülerek.

"Sabahtan beri bakıyorum da yürek yiyip gelmişsin. Soyunup yanıma yatmalar falan."

"Vücut ısını benimkiyle dengelemek içindi o. Yorgan örtsem terleyeceksin, açsam üşüyeceksin. Sarıldım bende, fena mı yaptım? Hem ateşin biraz düşmüş gibi." Deyip alnımdan öptü. "Tam fark edemiyorum zira bu kadar yakınlıktan benim dudaklarım da yanıyor olabilir o yüzden en iyisi acile gidelim biz."

Taytı ve tişörtü yüzünde büyük bir gülümseme ile giydirdi. "Birinci çekmecede cüzdanım var içinde kimliğim de var. Araba anahtarları da oralarda bir yerlerdedir." Dedim kendimi yatağa bırakarak.

"Buldum. Gidelim hadi."

"Ne çabuk buldun lan ben on saat arıyorum."

"O da benim farkım olsun." Diyerek göz kırptıktan sonra elimi tuttu. "Yürüyebilecek misin yoksa belim sakatlanma pahasına kucağımda taşımaya çalışayım mı?"

"Yürürüm." Diyerek bir adım atmaya çalıştım. Başarmıştım, sandığım kadar kötü değildi. Tabi iki adım sonra yorulmamı saymazsak. Merdivenlerde kalan ciğerimi de bıraktıktan sonra kapıya giden hole girdik. Zahide abla sesimi duymuş olacak ki anında yanımızda bitti.

"İlay nereye kızım hasta hasta?"

"Doktora gidiyoruz." Diye yanıtladım.

"Murat Bey'i arayayım hemen."

"Yok arama. Sıla götürür beni, işi falan vardır şimdi gelemeye çalışır bir de onunla uğraşamam." Cidden sırf hastayım diye iş yemeğinden falan kalkıp gelirse kendimi yük olarak hissederdim. Böyle yetişmiştim, bunu düşünmek benim suçum değildi.

Aptalın Biri (GirlxGirl)Where stories live. Discover now