Yeni Bölüm Duyurusu ve Birkaç Güzel Haber

680 51 11
                                    

Merhabalar,

Artık resmen bir doktor olarak size yazıyorum. Mezuniyet törenim geride kaldı ve Efsanevi dolayısıyla Hacettepe 50.yıl Kültür Sanat - Edebiyat ödülünü aldım! Sizlerin bana verdiği cesaretle bu gerçekleşti o yüzden bu anı da sizlerle paylaşmak istiyorum:

Yanlışlıkla Mucizevi basılmamaktadır, dediler ama benim niyetim onu da bastırmak yönünde. :-D

Hangi yayınevinden, ne zaman çıkar; bu sorulara tam olarak yanıt veremiyorum. Ama zaten son bölüm de dahil her şeyi burada yayınlayacak, dört yılın ardından bir sonbahar ayında başladığım bu efsanevi serüveni yine sonbahar aylarında sonlandıracağım.

Üzülmeyin, PERSONA adında yeni bir kurguyla hemen Mucizevi finalinden sonra Wattpad'e devam ediyor olacağım. Arada tanıtımları yükleyeceğim, şimdiden kütüphanenize eklemenizi öneririm.
Rüya Günlükleri'ni merak edenlerse, size güzel bir haberim var. Geçen ay Rüya Günlükleri serisi için teklif aldım. Yayıneviyle henüz ayrıntılı konuşamadık, ama İstanbul'a gittiğimde bir görüşeceğim. Editörlerinden "Wattpad'de okuduğum en sağlam kurguydu." sözünü duymak beni mutlu etti, bu da yeter bana. Ben bu ayın sonlarına Rüya Günlükleri'nin ilk kitabı olan G.R.İ. için tüm bölümlerini teker teker düzenleyip buraya yüklemeyi planlıyorum. Anlaşma imzalayalım, imzalamayalım...  

Kısacası, ben buradayım, eski-yeni kurgularımın hepsini Wattpad'de bulabileceksiniz. Sweek'e de fırsat buldukça aynısını yükleyeceğim. 

En merak ettiğiniz yeni bölüm... Mezuniyet balosu ve töreninin yorgunluğunu yeni attım, yazmaya başlıyorum. Önümüzdeki günlerde hazırlıklı olun, çok geçmeden yüklerim. :-)

İyi ki varsınız...

Mucizevi (Efsanevi #2)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin