21 HAZİRAN ve Mucizevi maratonu

696 39 5
                                    

Merhabalar sevgili okurlar,

Bundan önceki iki çıtırlık bölümle sizi tekrar Efsanevi-Mucizevi'nin satırlarına alıştırmış olayım, dedim. Hem benim için bir antrenmandı hem de sizler için satırlarıma geri dönmeniz için bir davetiyeydi. Son 3 gece nöbetim kalmışken bu, yazmanın, paylaşmanın ve elbette ki okumanın büyüleyici tarafına kendimi tamamıyla kaptırma sırası gelmiş demektir. 

instagram'ı olmayanlar için duyuruyu buradan da yapmak istedim: 21 Haziran'da devam edecek olan Mucizevi serüvenimiz, artık her hafta kesintisiz devam edecektir. Nitekim artık okulu biten birisiyim, değil mi? :)

Sizden ricam hafızalarınızı tazelemeniz... Bir efsanevi-mucizevi maratonu yapıp nerede nelere şahit olduğumuzu anımsamanız... O yüzden yeni bölümüm neredeyse hazır olmasına rağmen araya uzun bir zaman girdiği için sizden önce Efsanevi'yi sonra da Mucizevi'nin 13 bölümünü okumanızı rica ediyorum.

Ben de tekrar okuyacağım! 14. Bölüm "Gözleri Aşka Gülen" ile buluşalım. Yorumlarınızı eksik etmemeniz dileğiyle hepinize sevgilerimi yolluyorum.
21 Haziran'da görüşmek üzere! 

21 Haziran'da görüşmek üzere! 

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Mucizevi (Efsanevi #2)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin