22

1.2K 65 5

Tranen rollen over mijn wangen, terwijl mijn telefoon op mijn nachtkastje blijft afgaan. Het beelscherm licht voor de zoveelste keer op, maar kijken wie het is wil ik niet. Bang, dat het Danïel is. Bang, dat het Justin is. En bang, dat het Ryan zou zijn, en hij alleen maar tegen me zou schreeuwen. Dat was wel het laatste wat ik nu nodig had. Ik wilde alleen maar tranen laten gaan om mijn eigen fouten. Mezelf in slaap huilen, en met dikke ogen wakker worden. Me zielig voelen, alles omdat dit precies is hoe ik me voel. Ik voel me een zielig persoon. Ik had Danïel nooit aan moeten zien als een "middel". Ryan en Chaz had ik moeten laten. Ik had tranen moeten laten zien, en gewoon hoe ik me voel. Niet de leugens waar mijn hele leven nu om draait. Mijn ouders hadden niks door. Ze hadden bijna nooit iets door. Ze zagen me als een perfecte brave dochter, laat staan dat ik uit zou gaan. Van Ayden verwachtte ze juist niks anders. Hij was Ayden.
Opnieuw gaat mijn telefoon af, en zuchtend strek ik mijn arm. Mijn vingertoppen komen net niet bij mijn nachtkastje, wat me laat opstaan van bed. Ik veeg mijn tranen weg, terwijl mijn hand mijn mobiel vastpakt. Mijn ogen staren zenuwachtig naar het scherm. Zijn naam op mijn beeldscherm was precies wat ik nu niet wilde. Zenuwachtig trillen mijn vingers tegen het hoesje aan. Mijn ogen worden opnieuw waterig. Net wanneer ik de moed heb verzameld om op te nemen, sluit het gesprek zich af. Mijn telefoon komt tot stilstand, en vinger klemt zich weer terug rond het apparaat. Tranen glijden over mijn wangen, zijn naam deed me goed beseffen wat ik had gedaan, wat ik fóut had gedaan. Want dat was duidelijk teveel.

-----------

Ik weet wat jullie denken; krijgen we eindelijk een hoofdstuk; is het zo'n nutteloos ding. JA KLOPT. maar ook vandaag had ik alweer geen inspiratie

Sexy back ft. Justin Bieber [Completed]Lees dit verhaal GRATIS!