90.

1.4K 73 0

Lachend kijk ik in de spiegel terwijl ik een laagje mascara op mijn wimpers aanbreng. Voorzichtig ga ik recht staan. 'En dit heb jij helemaal zelf uitgezocht?', vraag ik verbaasd en draai een rondje voor de spiegel. 'Nou misschien heb ik een klein beetje hulp gehad van een verkoopster', grijnst hij speels en legt zijn handen rond mijn heupen.
'Justin! Isa! Opschieten!'. Glimlachend duw ik Justin een stukje van me af, en loop naar de deur toe. Met snelle stappen ga ik van de trap af, en kijk naar Pattie. 'Klaar om te gaan', zeg ik vrolijk tegen haar en draai en rondje als ze mijn kant op kijkt. 'Als een echte danseres, prima! Laten we direct gaan, Justin?'. Al gauw komt Justin de trap af gestormd, en loopt met ons mee naar buiten. Met zijn drieën gaan we in de auto zitten. Ik klik mijn gordel vast, en leg mijn handen op mijn schoot. Mijn voeten tikken zenuwachtig tegen de vloer van de auto aan.
Justin neemt naast me plaats, en klikt gauw zijn gordel vast, terwijl Pattie de auto start. 'Komen je ouders vandaag ook kijken Isa?'. Vrolijk knik ik, en kijk naar haar via de spiegel. 'Ja, en zelfs mijn broer zou komen kijken met zijn vrienden'. De angst in mijn stem is te horen. Stel je voor dat ik af zou gaan, dan zouden de vrienden van mijn broer niet alleen mij uitlachen, maar ook hem. Dat wist ik wel zeker. 'Dat is lief van hem, hij zal trots zijn op zo'n zusje als jouw'. Dankbaar glimlach ik naar haar. 'Je moet om twee uur aanwezig zijn, toch?', vraagt ze en kijkt ons beiden onderzoekend aan.
'Ja, klopt', antwoorden we gauw beiden. Pattie lacht door onze directheid en trapt wat harder op het gaspedaal. 'Dan zullen we moeten opschieten'. Verschillende bomen zie ik voorbij flitsen, terwijl Justin zijn hand de mijne opzoekt. Als ik mijn hoofd zijn kant opdraai zie ik dat hij vlakbij is. Zijn gezicht is maar enkele centimeters van de mijne verwijderd. 'I want to kiss you so bad', fluistert hij zacht, zodat Pattie het niet hoort. Ze heeft ons twee niet eens in de gaten, omdat ze haar aandacht hij de weg houd voor haar. 'Why wait?', fluister ik zwoel terug en grijns speels hij grinnikt zacht, en net voor zijn lippen de mijne raken, hoor ik zijn moeder kuchen. 'Dacht het niet, niet waar ik bij ben. Doe dat maar lekker na afloop of in de kleedkamer straks'. Lachend ga ik weer recht zitten, en probeer me te concentreren op het gevoel als ik dans, in plaats van de zenuwen die nu door mijn buik razen.

Sexy back ft. Justin Bieber [Completed]Lees dit verhaal GRATIS!