49

1.2K 52 0

S'avonds zit ik onderuit op de bank. Een warme kop chocomel zit in mijn handen geklemd, terwijl ik verveeld langs de kanalen zap. 'Hoe is het met zusjelief?', grijnst Ayden plots naast me. Ik kijk op, en haal mijn schouders op. 'Wel goed, want?'. Hij moest wat van me, duidelijk. 'Interesse', grijnst hij opnieuw en komt naast me op de bank zitten. 'Ja joh, jij toont nooit interesse', lach ik en richt me weer op mijn beker chocomel. Ik drink hem leeg, en zet hem neer op tafel. 'Wat doe je vanavond?'. 'Tv kijken, want?'. Een onschuldige glimlach ontstaat op zijn gezicht, waardoor ik zucht. 'Wat wil je?'. 'Kun je koken? Want mam en pap zijn laat thuis, en ze wilden dat ik eigenlijk eten zou maken'. Lachend schud ik mijn hoofd. 'Jouw taak'. Hij zucht geïrriteerd en staat op van de bank. 'Dan ga ik maar eens pasta maken'. 'Niks aan laten branden!', roep ik hem na, en kijk weer naar mijn tv. Ik schrik op van mijn telefoon die naast me trilt. Msn stond nog aan, fijn.
Justin zegt: hey best friend!
Lachend kijk ik naar het scherm, en begin terug te typen.
Isaa zegt: what's upp buddy?
Meteen begint hij terug te typen.
Justin zegt: dus we zijn weer vrienden? ;D
Isaa zegt: misschien wel, misschien niet, dat is de vraag!
Justin zegt: please beauty?
Mijn vingers hangen stil boven mijn toetsenbord. Mijn ogen lezen het wel drie keer over, voordat ik zeker weet dat hij het heeft gezegd. Het ergste nog, het voelt goed. Oh god, Isa!
Justin zegt: alsjeblieeeeeeeeeeeeeeeeft? -a-
Justin zegt: *gaat op knieën*
Hoofdschuddend kijk ik naar mijn telefoon, en leg hem naast me niet. Ik weet gewoon niet wat te antwoorden. Ik moet gewoon ja zeggen, hoe moeilijk kan iemand doen!
Isaa zegt: oke.
Justin zegt: oke als in weer vrienden?
Isaa zegt: jupp.
Justin zegt: yeah! we zijn weer beste vriendjes!
Lachend sluit ik msn af, zonder te antwoorden, en ga kijken bij Ayden, of hij de pasta niet laat verdampen in de pan.

----------------
Sorry voor dit niet interessante stukje, hoop er vanavond nog 1 te schrijven, maar kan niks beloven! (: x

Sexy back ft. Justin Bieber [Completed]Lees dit verhaal GRATIS!