60.

1.6K 79 0

Met een glimlach loop ik de school binnen. Mijn zelfverzekerdheid was nog nooit zo hoog, maar het voelde ontzettend goed. Niemand kon vandaag mijn dag nog verpesten, zelfs Brandon kon doen wat hij wilde. Tot in maten natuurlijk. Breed grijnzend open ik mijn kluis, waar gelijk mijn boeken uitvallen. Gauw raap ik ze bij elkaar, tot mijn er een brief uit mijn dagboek steekt. Nieuwsgierig neem ik hem tussen mijn vingers, en stop de rest terug in mijn kluis, beter dan de vorige keer. Toen heb ik ze er rechtstreeks ingegooid. Ik loop door de gangen heen, met de brief in mijn handen. Voorzichtig duw ik de deuren naar buiten open, en neem plaats op een van de bankjes op het schoolplein. Ik zie mensen naar me kijken, maar dat is vooral door mijn haar en nieuwe kleding. Voorzichtig scheur ik de envelop open, en haal er een prachtig wit papier uit, beschreven met zwarte inkt. Mijn ogen glijden langzaam over de tekst.

"Dear Rose,

You're more fake than Barbie ever has been. Je moet weten dat je echt geen haar beter bent dan wie dan ook. Je bent verschrikkelijk lelijk, een nooit, maar dan ook nooit zal iemand jouw zien staan. Je uiterlijk zou je kunnen veranderen, maar innerlijk zal altijd en zwart gat blijven zonder enig gevoel. Iedereen spuugt je uit, je bent een hoop vuil. Een restant dat achter is gebleven, die ze zijn vergeten weg te gooien. Je maakt iedereen zijn leven kapot, ook die van Brandon. En populair zou je nooit worden. Ze zullen je nu zien staan, maar als ze eenmaal zien wie je écht bent, ben je alles kwijt.
Just wanted to let you know.

xoxo".

Tranen branden achter mijn ogen, en angstig kijk ik naar de brief, die trillend tussen mijn vingers word vastgehouden. 'Hee beautiful'. Een paar zachte lippen drukt een kus in mijn nek, waarna hij naast me komt zitten. Ik slik en haal diep adem voordat ik met mijn hoofd zijn kant op kijk. 'Van wie heb je een brief?'. 'Niemand', mompel ik en vouw hem dicht waarna ik hem wegstop. 'Je ziet er echt prachtig uit, je haren zijn beeldschoon'. Normaal hadden de woorden me beter laten voelen, maar aangezien Brandon het was die het zei, kon het me niet zoveel deren. 'Wat is er gebeurd?', vraagt hij als hij ziet dat er een traan over mijn wang rolt. 'Niks', glimlach ik en wuif het weg. Ik mocht mijn perfecte dag niet laten verpesten door een stomme brief. Alles was perfect vandaag. Een voorzichtige glimlach staat op Brandon's gezicht, waarna hij zich naar me toebuigt, en een zachte kus tegen mijn lippen aandrukt. Het voelde niet verkeerd, maar de vlinders fladderen niet door mijn buik zoals ik het graag heb. Mijn hoofd duizelde niet door de aanraking, totaal niet. 'Isabelle'. Verbaasd draai ik mijn hoofd opzij.

Sexy back ft. Justin Bieber [Completed]Lees dit verhaal GRATIS!