46

1.2K 55 0

'I really have to go guys', zeg ik lachend, als ze allemaal smeken om mee te gaan naar de stad. 'Ik kan niet geloven dat jij je zo erg inzet voor school mevrouw Luinqon', zegt Chaz, zogenaamd geshockeerd. Ik lach nogmaals, en loop dan toch van ze weg, naar buiten toe. De warme stralen van de zon komen dicht tegen mijn huid aan wat me nog breder laat glimlachen. 'Alsjeblieft ga mee? Ik ben je een ijsje schuldig?', grijnst Justin dicht tegen mijn oor aan. Kippenvel vormt zich op mijn huid. 'Ik-ik ...', stotter ik. Verder kom ik niet, waardoor ik geïrriteerd zucht en toegevend knik. 'Prima', antwoord ik bevestigend. 'Maar je moet-, ga je mee?', vervolgt hij verbaasd. Ik grinnik kort en opgelucht als hij gewoon voor me komt staan, en glimlach. 'Nee, want net zei ik dat ook niet', zeg ik sarcastisch.
'Kom mee dan!'. Ryan en Chaz staan al bij de auto te wachten, en kijken grijnzend op als ze ons beiden zien aankomen lopen. 'Ik ga voorin!', gilt Chaz als een klein kind, en gooit, zodra de auto open is, de auto deur open, en gaat zitten. Lachend ga ik naast Ryan achterin zitten, en klik mijn gordel vast. Veiligheid eerst mensen! Als iedereen zit, start Justin de auto, en begint er muziek hard door de boxen te spelen, zodra Chaz aan de volume knop draait. Lachend kijk ik toe hoe Chaz iedereen zo ver probeert te krijgen om mee te krijsen met de radio. Ryan deed het al na een enkele poging, en zat enthousiast mee te zingen. 'Kom op Isa! WITHOUUUUT YOUUUU!'. Lachend doe ik mee, en zie hoe Justin zich met moeite op de weg concentreert. 'IYOOOOOO IYOOOO! WITHOUUUT YOUU!'. Chaz maakt rare bewegingen, en Ryan duwt mij heen en weer op de achterbank. Justin kijkt af en toe in zijn achteruitkijkspiegel, en grijnst dan breed als zijn blik de mijne vangt. Ondanks dat ik hard mee schreeuw met de muziek, blijft hij lachen. Ik geloof dat mijn gezang voor niemand zijn gehoor echt goed was. 'Volgensmij kan jij het beter bij dansen houden',lacht Chaz als het liedje is afgelopen. Ik geef hem gauw een duw, maar schiet daarna in de lach. 'Bedankt voor je vertrouwen'.

--------------
Bah, vandaag echt z'n lange dag gehad op school... En zo ongelofelijk moee :( Maar ik vond dat ik toch iets moest schrijven, morgen weer een lange dag op school... Ik hoop weer zo snel mogelijk te kunnen schrijven en uploaden :)x

Sexy back ft. Justin Bieber [Completed]Lees dit verhaal GRATIS!