*Psst* Notice anything different? 👀 Find out more about Wattpad's new look!

Learn More

66

1.1K 56 0

Langzaam loop ik vanaf de badkamer naar mijn bed. Met een plof laat ik me vallen en rol op mijn zij. Zonder dat ik net ook maar op enige vragen van mijn ouders had gereageerd was ik direct naar boven gelopen. Even gauw een warme douche, proberend het vieze gevoel weg te krijgen, en dan nu direct slapen. Morgen weer school. Met mijn ogen wat half dicht zitten, door de vermoeidheid, grijp ik naar mijn mobiel naast mij op de dekens. Ik zet hem langzaam aan, en wacht tot het begin scherm tevoorschijn komt. Vermoeid zucht ik als hij als een gek begint te trillen. Verschillende gemiste oproepen en nieuwe smsjes komen binnen. Vrijwel allemaal van Justin, maar hoe verder ik zoek, kom ik er ook van Ryan een paar tegen. Stuk voor stuk druk ik ze weg. Mijn ogen glijden over wat smsjes die Justin heeft gestuurd. Beginnend bij het begin.
'Waar ben je heen? x J'. 'Isa?! Neem je telefoon op. Ik weet dat je boos bent, maar kom op! x'. 'Isa, NU! Neem op, je kan niet alleen naar huis! Eigenwijs dat je bent!'.
Scrollend kijk ik globaal over de smsjes, die van kwaad, naar weer kalm gaan. En weer boze reacties. Mijn ogen glijden over de laatste sms die hij heeft verzonden deze avond. 'Isa, alsjeblieft. Het spijt me. Ik ben de grootste sukkel die er is, dat weet ik. Vergeef het me. Love, your Justin'. Slijmbal dat hij is. Toch druk ik op antwoorden, wetend dat hij zich anders de hele nacht zorgen blijft maken, en morgen als een zombie op school aankomt. Mijn vingers typen wild over het beeldscherm, maar wissen telkens opnieuw het smsje. Tot er een kort, klein berichtje overblijft naar hem. 'Ben thuis. Tot morgen.' Ik zuchtte, en drukte met mijn ogen dicht op verzenden. Nadat te hebben gedaan sluit ik mijn ogen.
Na wat draaien, en rollen over mijn dekens heen, krijg ik nog steeds de beelden niet uit mijn gedachten. Hoe Brandon steeds dichter naar me toe kwam. Hoe zijn handen overal leken te zijn. Hoe de woede uit zijn ogen bij mij doordrong. Hoe mijn lichaam trilde van angst door zijn boze ogen. Onrustig rol ik naar de zijkant van mijn bed, en kijk op de wekker. 2 AM. Zuchtend knijp ik mijn ogen weer dicht, hopend nog slaap te kunnen krijgen.

Sexy back ft. Justin Bieber [Completed]Lees dit verhaal GRATIS!