72

1.1K 55 3

'Met Justin', klinkt het wat somber door de telefoon. Ayden had hem net optijd op luidspreker gezet, zodat ik mee kon luisteren. 'Ey dude, wat doe je vanavond?', vraagt hij enthousiast en knipoogt naar mij. Ik zucht zachtjes, vrijwel onhoorbaar. 'Hoezo?'. Wat een vrolijkheid Justin. Misschien had hij wel geen reden om vrolijk te zijn, evenals mij. 'Is het niet leuk als je hierheen komt? Ik verveel me dodelijk', verzint Ayden soepeltjes, en kijkt mij met een grijns aan. Ergens wilde ik dolgraag met Justin praten, maar had ik het lef niet. Het was niets voor mij, ruzie.
'Eh... nee sorry... ik-'. 'Isa is niet thuis'. Verbaasd kijk ik naar Ayden toe. Waarom zei hij dat nou?! 'Oh, ja nou ik kom eraan'. Als de telefoon ook maar een seconde stil is, barst ik uit. 'Ayden! Waarom zei je dat?! Straks gaat hij weg als hij me ziet!'. 'Als ik niks zei kwam hij niet Isa, dat weten wij beiden'. Zuchtend rol ik met mijn ogen, en kijk in het rond. 'Ik ga naar boven, sluit me op, en kom nooit meer van mijn kamer af. Met die rare grappen van jou'. Hij grijnst, maar duwt me wel terug naar de bank. 'Nee, blijf hier, ik zorg ervoor dat Justin met je wilt praten, geloof me'. Ik zucht, en rol met mijn ogen. 'En wat als hij weggaat? Niet met me wil praten? Ayden, ik weet niet wat ik heb gedaan', mompel ik wanhopig. 'Dan zeg je dat straks eerlijk als hij weg wilt lopen. Jullie komen hier uit Isa', zegt hij glimlachend en strijkt kort met zijn hand over mijn haren heen. Een voorzichtige glimlach siert mijn gezicht, terwijl hij de keuken in verdwijnt. Weglopen hiervoor zou niet helpen, want de pijn zou blijven. En diep van binnen wisten we dat allemaal. Nog steeds regende het erg hard buiten, waardoor het hard tegen de ramen aankwam.
'Hier, je thee', glimlacht Ayden en zet het op de tafel voor me neer. Ik kijk naar het dienblad met een simpel kopje thee, niets meer. Hij moest blijkbaar zelf niks, maar wist dat ik dit goed kon gebruiken. Geschrokken kijken we beiden op als twee grote koplampen door het raam naar binnen schijnen. Justin komt de oprit opgereden op zijn dooie gemak.

Sexy back ft. Justin Bieber [Completed]Lees dit verhaal GRATIS!