71

1.1K 56 0

Isabelle Rosemarie Luinqon.

Zenuwachtig kijk ik naar de klok, hoe de tijd langzaam voorbij tikt. Hoe telkens mijn hart sneller tikt als ik Justin zijn gezicht voorbij zie komen. Hoe hij weer in mijn gedachte opkomt door de stomste dingen. Door een verdwaald plukje in mijn gezicht, die hij zou moeten weghalen. Een traan, die hij zou moeten wegvegen met zijn duim. Zijn aandacht die ik mis, zijn speciale blik van bezorgdheid over mij.
'Isa? Reageer nou eens?'. Verbaasd kijk ik op in het gezicht van Ayden. Hij staat vlak bij me, en een grote frons op zijn gezicht is zichtbaar. 'Wat heeft Justin jouw aangedaan? Ik sla hem neer als het nodig is', sist hij kwaad. Verbaasd kijk ik hem aan. Wie heeft het hem verteld? Hoe kon hij dit weten? Heeft Justin hem misschien wel verteld waarom hij zo boos was op me? Nieuwsgierig kijk ik Ayden aan, een sprankeltje hoop borrelt omhoog in mijn lichaam. 'Je bedoelt dat... je Justin hebt gesproken?', vraag ik nieuwsgierig. Ik recht mijn rug, en kijk hem recht in de ogen aan. Hij knikt wat traag en onbegrijpend terug naar mij. 'Zei hij nog iets over hem en mij?', vraag ik opnieuw. Het verliefde gevoel borrelt weer op in mijn buik. 'Nee, alleen dat hij de "waarheid" tegen je vertelde. Nou, best onduidelijk als je het mij vraagt', sist hij wat kwaad en komt naast me zitten. Een grote witte bank, die nu bezet wordt door ons tweeën. 'Hij zei niet wat de waarheid was?'. 'Hoezo? Dat moet jij toch ook weten?'. Alle hoop leek weer verdwenen te zijn. 'Je moet met hem praten!', zeg ik plots in paniek. Een voorzichtige glimlach siert mijn lippen terwijl ik tegen zijn arm aanduw. Hij kijkt me niet begrijpend aan.
'Jij! Je moet hem vragen wat er tussen ons speelt? Waarom hij zo boos op me is!'. 'Ik moet wát?!', vraagt hij nu. Ik schud mijn hoofd. 'Doe nu maar gewoon!', zeg ik hopeloos. 'Nee Isa, ik bel hem nu, en jullie praten het samen uit, hier en nu. Het is over met dit onnozele gedoe tussen jullie. Jullie zijn net een stel kleuters zeg!', zegt hij brommend en graait in zijn zak naar zijn telefoon. 'Nee, Ayden, alsjeblieft?', vraag ik nogmaals. Hij schud zijn hoofd, en typt Justin zijn naam in. Kort daarna houd hij zijn telefoon bij zijn oor. 'Vraag hem dan langs te komen voor jouw, mij wil hij niet zien, geloof me', fluister ik zacht. Ik zie hoe hij naar me kijkt, voor enkele seconde, vol bezorgdheid. Tot Justin zijn telefoon opneemt.

Sexy back ft. Justin Bieber [Completed]Lees dit verhaal GRATIS!