7.

4K 136 0

Mijn blik staart naar het scherm van mijn computer. De site waarop je, je moet opgeven. Vandaag was mijn laatste kans, de laatste kans om mijn wereld te verbeteren, een verandering er in te brengen. Om mijn leven zo te maken dat ik er zelf ook tevreden mee ben. Twijfelend begin ik mijn naam in te vullen. Daarna wat andere persoonlijke gegevens. Tot ik het volgende zie staan. "I want to be made into -fill in-, because". Er volgde een enorm groot leeg vlak, en ik twijfelde meteen of dit wel zo'n goed idee was. Straks wist iedereen hoe ik me voelde, kon ik me nog dieper gaan schamen dan ik al deed, en viel ik op. Ik zou gepest worden door het feit dat ik hulp vroeg. Toch vulde ik het in, op een of andere manier voelde het alsof ik dit moest doen. "I want to be made into someone, because i feel like a nobody. Niemand ziet mij staan, iedereen loopt langs me heen, en ik heb het gevoel dat niemand me wilt leren kennen. Ergens ben ik bang op te vallen, in een negatieve manier. Bang om een handeling uit te voeren, waarop ik vervolgens alleen maar afgekraakt kan worden. Dat is waarom ik hulp nodig heb, alsjeblieft".
Mijn ogen glijden over de rest van de informatie die ik nog moet invullen. Mijn muis staat klaar bij de knop "sent", maar ik twijfel, twijfelen of dit wel de oplossing was. Of ik het niet gewoon zo kon laten, zo gelukkig zou kunnen worden. Maar hoe langer ik hier over nadacht, hoe meer het me tot besef kwam dat ik hulp nodig had. Met mijn ogen strak gesloten druk ik op de muis, en hoor mijn computer een vreemd geluid maken.
Meteen open ik mijn ogen weer. "U bent succesvol ingeschreven, bedankt voor uw aanmelding, we zullen proberen uw probleem te verhelpen". Het klonk net alsof ik een afspraak heb gemaakt voor bij de dokter. Zuchtend leg ik mijn hoofd op mijn bureau neer, en laat tot me doordringen wat ik zonet heb gedaan. Zachtjes zucht ik en leg mijn handen naast mijn hoofd neer. Straks viel ik op, was ik niet meer het gewone meisje, maar een iemand.

Sexy back ft. Justin Bieber [Completed]Lees dit verhaal GRATIS!