63

1.1K 56 0

'Ga weg, alsjeblieft', fluister ik angstig en sla mijn armen beschermend om mijn lichaam heen. De kou leek steeds erger te worden, terwijl kippenvel zich over mijn huid verspreidde. Hij bleef maar staan. Zijn schim was goed zichtbaar door de lantaarnpalen die aan het einde van de steeg stonden. Nou, iets wat op een steeg leek dan. Het stonk hier ontzettend, maar mijn humeur was toch allang verpest, dus ook dit zou niks uitmaken.
Mijn tranen blijven rollen, terwijl ik me bedenk dat ze dik en rood zullen worden. Als ik straks over straat zou gaan zou iedereen me vreemd aankijken. Ik zag er uit alsof ik net was aangerand. Mijn haar zat wild, terwijl ik amper wat aanhad. Een simpel jurkje. Alleen nog wat scheuren erin en niks zou meer aan dat beeld ontbreken. 'Rustig maar meisje'. Gaat hij rustig verder en bukt zich naast me neer. Angstig begin ik te trillen, en kruip wat verder bij hem vandaan. Zo zachtjes mogelijk, zodat het niet opvalt. Zenuwachtig probeer ik overeind te komen om weg te gaan. Maar door al de spanning ben ik de kracht in mijn armen verloren. Door mijn angst kan ik bijna niks meer bewegen. Met angst kijk ik omhoog in zijn ogen. maar die zijn slecht zichtbaar, door mijn schaduw die over hem heen valt. Gauw kijk ik weer terug naar mijn voeten. Mijn knieën trek ik hoog op tegen mijn lichaam aan, en leg mijn hoofd weer hierop. Tranen trekken zich in mijn panty, die ze meteen doorgeeft aan mijn huid.
Hoeveel tijd er verstrijkt, is voor mij onduidelijk. Maar als ik eindelijk weer wat op adem kom na mijn uithalen van gesnotter, voel ik hoe mijn wangen plakken. Dat zelfs mijn benen zijn gaan plakken. Ik veeg wat met de rug van mijn hand langs mijn oogleden, en probeer me sterk te laten zijn. Niet laten zien dat je bang bent Isa.

Sexy back ft. Justin Bieber [Completed]Lees dit verhaal GRATIS!