78

1.9K 77 23

Date 1.

Isabelle Rosemarie Luinqon.

Zenuwachtig kijk ik naar mijn kleding. Net wanneer ik mijn haren uit het elastiek haal gaat de deurbel. Gelukkig stond ik al in de hal, dus ben ik zo bij de deur. Als die ook maar op een kier is, wordt hij gelijk geopend door diegene van buitenaf. 'Justin, heb dan ook het geduld totdat-'. Verbaasd kijk ik naar zijn hand die een roos mijn kant op steekt. Glimlachend kijk ik ernaar. 'Hey Isa', glimlacht hij en drukt zijn warme, zachte lippen tegen mijn wang aan. Voorzichtig buig ik mijn hoofd naar de roos toe, en ruik er aan. 'Dankje', zeg ik zachtjes. Door hem laat ik me naar buiten meenemen. Zijn hand ligt tegen mijn rug aan, waarmee hij me de goede kant opstuurt. 'Wat heb je geregeld voor vandaag?', glimlach ik en kijk naar de zon, die laag staat. Hij grijnst alleen simpel, maar geeft geen antwoord. 'Komop! Ik móet het weten', zeg ik dramatisch en kijk smekend naar zijn bruine ogen. Hij antwoord nog steeds niet, en loopt gewoon door. 'Is het dichtbij? Want we gaan niet naar de auto', zeg ik, meer als vaststelling. Hij maakt een instemmend geluid. Meer krijg ik niet van hem. Zenuwachtig kijk ik om mij heen, hopend iets op te merken uit de omgeving.
Na enige tijd komt de frisse zee geur me tegemoet, en siert een glimlach mijn gezicht. 'Dus we gaan naar het strand?', vraag ik enthousiast. 'Bijna'. Verbaasd kijk ik naar zijn gezicht, maar daar is niks uit op te merken. De zee komt steeds dichterbij, net zoals mooie lichtjes van de boulevard een stukje verderop. Het was al donker buiten, iets wat een mooie sfeer gaf. Mijn ogen zijn op zoek naar iets wat hij geregeld heeft, iets wat echt voor hem zou zijn. Tot ik een klein huisje zie verschijnen. We lopen er recht op af. Omdat ik het moment niet wil verpesten, houd ik wijs mijn mond, en kijk bewonderend naar de kleine kaarsjes die bij de deur staan. Twee grote lantaarns die gevuld zijn met kleine, aangestoken kaarsen. Door het donker was het een prachtig zicht. Als we er zijn opent hij de deur voor mij, en laat mij als eerste naar binnen gaan. Een heerlijke warmte komt mij tegemoet zodra ik binnen stap. Zijn hand verdwijnt voor even van mijn rug. Hij sluit de deur, en gaat meteen klaarstaan om mijn jas aan te pakken. Glimlachend geef ik hem over, en kijk bewonderd in het rond. 'This way, miss', glimlacht hij en wijst naar een grote deur, met wazige glazen doorkijk. Veel licht is er doorheen te zien. Als hij de deur opent, kijk ik nieuwsgierig om mij heen. Mijn hart begint sneller te kloppen als ik al het heerlijke eten zie.

Glimlachend kijk ik Justin aan. 'Het was echt heerlijk, Pattie heeft goed der best gedaan', grijns ik. Dat hij het niet had gemaakt, was al duidelijk na de eerste geur die me tegemoet kwam. Veel te goed voor zijn kookkunst, want zo geweldig was die niet. Samen zitten we voor de haard, die knispert. Hij glimlacht een witte rij tanden bloot. Zijn hand plaatst hij voorzichtig op mijn wang. Zijn koude vingertoppen voelen vreemd aan tegen mijn warme wangen. Gelijk voel ik mijn buik tekeer gaan. Zijn duim streelt zachtjes over mijn huid heen, terwijl zijn ogen me gevangen houden. Zonder nog enige twijfel te hebben, druk ik mijn lippen tegen de zijne aan. Dicht bij elkaar, geen ruimte. Zijn tong strijkt over mijn lippen heen, terwijl zijn hand naar mijn hals glijd. Langzaam buigt hij zicht voorover waardoor we op de bank liggen. Na even zijn warmte dicht bij me te hebben gehad, stopt hij de zoen door ondeugend te grijnzen. Zijn ogen glimmen door het vuur, en kijken me lief aan. Zijn duim blijft strelen over mijn wang. 'Zoenen op de eerste date, weet u het zeker mevrouw Luinqon?', grijnst hij en kijkt van mijn ogen naar mijn lippen en weer terug. 'It's not our first date, Mister Bieber', grijns ik breed, en trek hem vlug dichterbij. Vurig zoent hij me als onze lippen elkaar weer hebben gevonden. Misschien was dit wel het beste moment uit mijn leven. Het beste gevoel.

THE END!

Sexy back ft. Justin Bieber [Completed]Lees dit verhaal GRATIS!