52

1.3K 56 2

Mijn ogen volgen elke beweging die ze maakt. Hoe ze haar handen zenuwachtig beweegt, hoe ze telkens haar haren uit haar gezicht haalt, en af en toe haar ogen sluit. Hoe zij telkens weer diezelfde glimlach doet als iemand een grap verteld, waar zij niet van onder de indruk is. Ook al zit ze maar een enkele meter of twee van me vandaan, ik weet dan een gesprek beginnen hier nutteloos is. We zitten aan dezelfde tafel, gezellig met zijn achten. Maar zij heeft alleen oog voor haar vriendinnen, mijn gevoel zegt dat ze niet eens weet dat ik aan diezelfde tafel zit deze pauze. Ze lacht dan misschien wel vrolijk, en kijkt af en toe mijn kant op, maar dan lijkt het net alsof ze dwars door me heen kijkt. Of er iets achter mij is, veel interessanter. Dan gaan direct mijn gedachten weer terug naar die jongen. De jongen waar haar hart sneller van gaat kloppen. Elke keer probeer ik te zoeken, te zoeken naar de jongen naar wie ze zou staren. Naar wie ze zou kijken met van die twinkeling in haar ogen die ze heeft. Die oplichten als ze hém ziet. Misschien was het wel iets wat ik verkeerd had gehoord, was ze helemaal niet verliefd.
Maar ook dat idee kreeg ik maar niet uit mijn hoofd. Ze was ontzettend verliefd, en dat was vrijwel overal aan te zien. Aan hoe ze praatte, hoe ze lachte, hoe ze stil was, en staarde naar het bord. Hoe ze dan vast nadacht over haar en hem samen. Ja, ik weet wat ik Chaz beloofd heb, het haar vertellen. Maar nog een keer mijn hart gebroken door mijn droommeisje kon ik nu niet aan. Ik moest afwachten, wachten tot zij in ging zien, dat ik de ware was voor haar. En als ze dat niet zou zien, zou ik dat haar duidelijk maken.
Oh wat bazel ik nou! Ik moet het haar nú duidelijk maken. Haar meenemen op een geweldige date. Haar in laten zien dat ik geen vriend ben, maar een vriendje. Haar blik anders naar me te laten kijken. Ze moest verliefd op me zijn, zoals ik op haar was. Dan wist ik dat niets of niemand ons kon verslaan. Want mijn liefde voor haar was absurd groot. Het klinkt ongelofelijk, een jongen van 17 jaar die de liefde van zijn leven heeft gevonden. Maar zoiets kan iedereen op élke leeftijd overkomen. Zo mij nu, en ik weet dat dit het moment is. Dat ik er klaar voor ben. Wachten en uitstellen had nooit gewerkt, en zou nu ook niet helpen. Nee, als ik Isa wilde, en dat wou ik, moest ik nu in actie komen, en haar laten zien wat ik voel.

Sexy back ft. Justin Bieber [Completed]Lees dit verhaal GRATIS!