37.

2K 79 3

Angstig kijk ik naar het grote ding wat voor mijn neus staat. Met kleine stappen komen we steeds dichterbij. 'Justin, is er niets waardoor ik hier onderuit kan komen?', vraagt ik zacht en kijk hem smekend aan. Bedenkelijk kijkt hij om zich heen, waarna hij zijn hoofd schud. 'Ik doe echt alles voor je', fluister ik en voel hoe mijn lichaam trilt. 'Dit is voor jezelf, ik meen het Isa', fluistert hij zorgzaam en kijkt me onderzoekend aan. Nog maar een paar mensen stonden voor ons in de rij, en ik kon het idee nu al niet meer aan. Het idee van hoog in de lucht.

"Glimlachend stap ik de lift in. Net wanneer ik me omdraai sluiten de deuren, en is er geen weg meer terug. Hier stond ik dan, alleen. Ruby was net nog bij me, maar stond nu aan de andere kant van de lift. Een glazen lift, om het beter te beschrijven. Liften waren niks voor mij, maar volgens Ruby was dit veel sneller. Zij had beloofd bij me te blijven zodat ik niet alleen in de lift hoefde te zijn. Een schok voelt door de lift heen, waardoor ik me gauw vastklamp aan een van de handvatten in de lift. Mijn grote ogen kijk ik om me heen, waarna ik door mijn benen zak, en als een klein hoopje in de hoek van het vierkante hok ga zitten. Zweet lijkt angstig over mijn voorhoofd te druipen, terwijl mijn handen zich nog steeds angstig vastklemmen aan het handvat. Zoekend naar een noodknop kijk ik om me heen. Mijn bik valt op een grote rode knop. Om die te bereiken zou ik het handvat los moeten laten. Mijn blik glijd over de vloer van de lift. Onder mij was niets meer te zien dan een paar kabels. En boven mij was het uitzicht niet veel anders. Alleen de mensen rond de lift heen keken me angstig aan. Net wanneer ik met samengeknepen ogen naar de noodknop reik, lijkt de lift in beweging te komen. Maar die beweging was alles behalve goed. Gillend probeer ik me vast te houden, terwijl de tranen over mijn wangen glijden. De lift valt een groot stuk naar beneden, tot een harde bonk alles tot stilstand brengt. Met een harde klap stoot ik mijn hoofd tegen de zijkant van de lift aan. Nooit meer, nooit meer een lift, of de hoogte in. Mijn vriendin had me achter gelaten in de lift terwijl ze wist dat ik daar bang voor was. En nu was ik alleen, met nog veel grotere angsten."

'Isa? We kunnen instappen?'. Angstig slaak ik een gil uit. Niet begrijpend kijken Justin en de camera man mijn kant op. Zonder ze nog een woord waardig te gunnen ren ik weg, ik kon het niet.

Sexy back ft. Justin Bieber [Completed]Lees dit verhaal GRATIS!