76

1.3K 58 0

Een nieuwe dag, weer naar school. Mijn ogen kijken rond in de hal. Een toeter van buitenaf laat me opschrikken. Met verbaasde ogen kijk ik via het raam naar buiten. Het is Justin. Hij was een paar weken geleden gewoon tegen me blijven doen, ondanks dat hij me nog meerdere malen had proberen over te halen om meer te zijn dan vrienden. Maar voor even leek me dit genoeg. Voor even rust tussen ons. Niet alles moest altijd maar drama zijn. We konden het leuk hebben, zonder samen te zijn. Alleen bij elkaar in de buurt zijn was voor nu wel genoeg. Niet dat ik het niet meer zag zitten tussen ons, maar het zou weer vanaf de grond opgebouwd moeten worden.
Met een ruk trek ik de voordeur open. Gelijk komt een koude vlaag wind me tegemoet waaien. De sjaal bedekt gelukkig mijn keel, en de warme wollen wanten zorgen voor warme handen, zodat ze niet meer gevoelloos worden, zoals laatst. Zijn toeter weerklinkt opnieuw, ondanks dat hij me gewoon kan zien staan. Door zijn actie siert een glimlach mijn lippen. Ergens wil ik het niet, maar hij maakt me vrolijk, elke keer weer. Met kleine passen kom ik vooruit, terwijl ik steeds beter de auto in zicht krijg. Hij zit duidelijk niet alleen in de auto, zoals gewoonlijk. Met moeite open ik de deur, en stap naar binnen. De bijrijders stoel was mijn plek, even voor de duidelijkheid. 'Goedemorgen Isa! Wat zie jij er winters uit!', grijnst Ryan vrolijk en knijpt in mijn wang. Een vreselijke gewoonte van hem. 'Hey Is', zegt Justin vrolijk en rijd met een simpele beweging de weg op. Nadat ik mijn gordel om heb gedaan, begin ik gelijk een gesprek met Chaz en Ryan op de achterbank. Altijd hebben ze verhalen, meestal over hoeveel "lekkere meiden" ze hebben zien lopen. Maar het boeide me niet, ik vond het fijn aan te horen. Wetend dat ik ze daarna hard kon uitlachen. 'En ze had echt een dikke reet, en ook al vind ik dat normaal wel fijn, deze was te groot!', zegt hij teleurgesteld. Lachend schud ik mijn hoofd. 'Je verteld het wel aardig hoor Ryan, ik denk dat het reuze mee zal vallen', grinnik ik en ga weer recht zitten, terwijl Chaz en Ryan erover in discussie gaan. 'En we zijn weer aangekomen bij-'. 'School, ik weet hoe het heet Ryan', val ik hem in de reden als de auto tot stilstand komt. Hij bromt wat onnozele dingen, wat ik eigenlijk niet versta, maar interesseren doet het me eigenlijk ook niet. Met zijn allen stappen we uit.
Justin slaat zijn arm rond mijn schouders heen. Verbaasd kijk ik hem aan. 'Vrienden doen dit gewoon hoor', zegt hij gebarend naar zijn arm. 'Justin...', zucht ik al lachend. Ik had hem vaak genoeg verteld dat we vrienden waren, met nadruk op vrienden. Maar ik had het gevoel dat het hem niks uitmaakte. Vrienden of niet, hij deed dingen die hij normaal ook zou doen als we samen waren. En ergens diep van binnen, maakte die kleine dingen me gelukkig. Wetend dat hij nog evenveel om mij geeft, als ik om hem.

Sexy back ft. Justin Bieber [Completed]Lees dit verhaal GRATIS!