44

1.3K 58 0

Het begon buiten te schemeren, naarmate er meer tijd verstreek. Ondertussen was er al een halve pizza naar binnen gewerkt, bij iedereen, en waren we aan het praten. Als dan ook de lantaarn palen aanspringen, bedenk ik me dat het tijd word om naar huis te gaan. 'Ik moet maar eens richting huis gaan', zeg ik glimlachend en sta langzaam op. 'Zal ik je thuis brengen?', vraagt Justin direct en gaat recht staan. Ryan geeft een bemoedigend knikje naar me, en geeft gelijk antwoord voor mij. 'Dat zou ze waarderen', grijnst hij breed. Een kleine glimlach siert mijn gezicht. Justin kijkt voor de zekerheid mijn kant uit. Een knikje zegt hem genoeg, en hij komt naast mij staan. 'Tot morgen op school lieverd', zegt Diliah gauw, en drukt een kus tegen mijn wang aan. Daarna zeg ik Ryan en Chaz gedag, en loop naar de gang toe. Hier pakt Justin mijn jas van de kapstok, en reikt hem naar mij uit. 'Beleefd', lach ik zachtjes, en doe hem aan. Samen stappen we naar buiten toe, en komt een koude bries langs mijn blote huid. 'Stap maar in', grijnst Justin en houd de deur voor me open.
Voor ik het ook maar besef rijden we al over de weg. Lichten schieten in een razend tempo voorbij, en de radio staat zacht op. Een ouderwets deuntje weerklinkt door de boxen. Maar het lied is goed. 'Heb je een leuke avond gehad?', vraagt Justin glimlachend, als we al even onderweg zijn. Ik knik, maar durf verder niet te antwoorden. Bang me te verspreken, of iets te zeggen wat ik niet waar kan maken. 'Het was gezellig', vervolg ik gauw, als hij me aan blijft kijken. Hij knikt goedkeurend en kijkt weer terug naar de weg. 'Wat doe je morgen?'. Een grijns staat op zijn gezicht, duidelijk te zien in mijn ooghoeken. 'Huiswerk maken'. De woorden komen er pas uit na een korte tijd van nadenken. Alsof ik niet zeker wist wat ik moest antwoorden. 'Alleen dat? We zijn 1 uur uit?'. Hij grinnikt er zacht bij, om te verzekeren dat hij het goed bedoeld. 'Ja'. Op dit moment was ik niet bepaald de gezelligste van ons twee.

--------------
Voor vandaag echt t laatste stukje, ik moet echt meer met school bezig anders haal ik t wss niet... En wordt m'n moeder weer boos... Ik hoop morgen weer te kunnen schrijven :)x

Sexy back ft. Justin Bieber [Completed]Lees dit verhaal GRATIS!