Gölge ile Savaşçı♥

1.4K 128 343
                                    

BÖLÜMÜ OYLAYIN VE YORUMLAYIN!

Bölüm Şarkısı:Low - Lullaby

Yayınlanma Tarihi: 06.02.2018

Aşağıda Makpha, Enıtken var.

İyi Okumalar!

Medarat Krallığı - Kainndarei - Çöl Kızılı Sarayı

Asenath (Yaş:47)

Aynadaki yüzüme bakıyordum

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Aynadaki yüzüme bakıyordum. Yanaklarımdaki iki uzun kesiği her gördüğümde aklıma Tamrea ve yenilgim geliyordu. Tamrea'yı gözümün önünde kaybetmiştim ve öfkeyle Naresh'e saldırmıştım. O beni yenmişti, evet yenmişti. En büyük düşmanımın önünde diz çökmüştüm. Yüzüme yaralar açmıştı ve öldüreceği sırada Makpha beni kurtarmıştı. Sonra Naresh ölmüştü ama izleri bendeydi. Yüzüme bakmaktan nefret eder hale gelmiştim. Her baktığımda aklıma yenilgim ve ölen kızım geliyordu. Onu koruyamamış olmaktan nefret ediyordum. Zavallı kızım!

Geçen süre boyunca güçleneceğimi düşünüyordum. Evet, Naresh ölümüyle beraber ardında bıraktığı kişi Sandhya olmuştu. Onu varisi yapmıştı. Tecrübesiz değildi ama doğmadığı toprakları zor yönetir diye aklımdan geçmedi değildi. Fakat Sandhya şaşırtmıştı. Evet, gelen raporlara göre toparlanması kısa sürede olmuştu ve daha güçlülerdi. Biz ise yerimizde saymıştık. Evet, çok şaşırtıcıydı değil mi? Uğursuzluk muydu bilmiyordum. Belki de Naresh'in laneti üzerimizdeydi. Makpha onun yanmış cesedini parçalatmıştı. 3 erkek cesedini görmüştüm ve yanmışlardı! Ne korkunç bir manzaraydı. Fakat Makpha için değildi. Cesetleri gördüğünde soğuktu ve parçalayın, farklı yerlere gömün emri verdiğinde dehşete düşmüştüm. Ondaki kin beni artık ürkütüyordu. Bu kinin sonumuz olmasından korkuyordum.

Kapım tıklandığında aynayı bıraktım ve gel dedim. Çalışma odama gelen düşünceli bir şekilde olan Enıtken ile üvey ablam Ezna idi. Enıtken elindeki kağıtları önüme bırakmıştı. Yazılanları okuyunca canım daha çok sıkılmıştı. 3 yıldır yerinde saymamızın nedeni karşımdaydı!

"Hala bu Pers Denizi'ndeki ne olduğu belirsiz korsanlar sorununu çözemedik mi? Tanrıça aşkına! Bu adamların derdi ne? Ne Sashibaililer, ne de Medaratlılar ama iki ülkeye verdikleri zarar ortada." dedim öfkeyle. 3 yıldır Pers Denizinde ne oldukları belirsiz korsanlar vardı. Ne biz çözebilmiştik ne de Sandhya çözebilmişti. Korsanlar ikili oynuyorlardı. Sashibai'ye zarar veriyorlardı ama bize daha çok zarar veriyorlardı.

Enıtken "İşin kötü tarafı Dar Denizi'de ele geçirdiler, Asenath! Kuzeylilerle iletişimimizin kesildiği artık kesin. Oradan gelecek olan malları her seferinde yağmaladılar."

Ezna "Köleleri de bizlere kışkırttılar ve ufak ufak köle isyanlarımız her zaman olduğu gibi varlar. Kölelere sağladıkları imkanlar şaşırtıcı."

Ateşin KurbanıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin