Gücün Dikenleri♣

1.6K 110 101
                                    

Bölümü oylamayı ve yorum yazmayı unutmayın!

Aşağıda Shalin, Harsh, Rithu var.

Yayımlanma:14.12.2018

Bölüm şarkısı : Lana Del Rey- Young and Beautiful

Sashibai Şahlığı - Başkent Ghunda - Kılıç Sarayı

Anjali

Çok tuhaftı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Çok tuhaftı. Her şey, herkes oldukça tuhaftı. Dün Naresh geldiğinden beri tuhaflık vardı. Benimle konuşmasını istemiştim ve o da hemen geleceğim demesine rağmen gelmemiş, hiç odasından çıkmamıştı. Toplantıda bile Naresh ve Sandhya kendilerinde değil gibilerdi. Sandhya oldukça suskundu, Naresh ise çok hırçındı. Her zamanki halinden daha hırçındı. Normalde bana teşekkür ederdi ama bunu bile yapmamış, nankörce davranmıştı. Ne olmuştu, nedendi bilmiyordum. Bunu Naresh'den öğrenebilirdim. Sandhya ile uğraşmak istemiyordum.

Çalışma odamda önümdeki vergileri inceler iken içeri Shalin ile içeri girmişti. Saçlarını toplamıştı ama önden bir iki tutamını serbest bırakmıştı. Koyu mavi elbise giymişti. Belinde gümüş kemer vardı. Kızlarım içinde en süslüsü oydu. Kendine ne yakışır çok iyi bilirdi. Karşıma oturmuştu. Kalemimi bıraktım ve ona baktım.

"Ne oldu, Shalin?" dedim ve yeşilimsi ela gözleri beni süzdü.

Shalin "Şah ile Şahbanu'ya ne olduğunu sormaya geldim, anneciğim. Onlara ne oldu? Sanki yas tutuyor gibiler."

"Neden bunu onlara sormuyorsun?"

"Soramıyorum! Cesaret edemiyorum. İkisine ulaşmak çok güç gibi geliyor." dedi ve haklıydı. Sanki dikenlerle çevrili bir yerin ardındalardı. Kimseler onlara ulaşamıyordu ve onlar bundan memnundu.

"Ben öğrenirim." dedim sessizce.

"Naresh'e suikast olayını söylemedin değil mi? Söyleseydin çoktan buraları yakıp, yıkmıştı."

"Onun yakıp yıkmasına gerek var mı? Şehrin diğer çıkış yönündeki kazığa oturtulmuş cesetleri görürse ne yaptığımı anlar." dedim sinirle. Evet, bizi öldürmek isteyenleri bulmuştum. Sonra  onları kazığa oturtarak ölüme terk etmiştim. İnsanlara ibret olmasını istediğim için böylesine sert bir karşılık vermiştim ve bir daha kimsenin cesaret etmemesi içindi.

"Naresh'in bu olaya tepkisini az çok tahmin edebiliyorum ama benim asıl merak ettiğim Medarat dönüşü neden bu kadar yıkılmış bir halde olmaları."

"Shalin, taktın!"

"Neyse Lepika'da saraya döndüğüne göre yeni bir düğünümüz var demektir! Dayım Syon ile evlenirse Drahiler bir daha eskisi gibi olamazlar." dedi  ve güldüm.

"Tatlı kızım, Drahiler bize zaten diz çöktü ama bunu daha da sağlamlaştırmak için Lepika ve  Syon evliliği olacak." dedim ve kapım tıklandı.

Ateşin KurbanıWhere stories live. Discover now