Tutkuyla Sevmek ♠

4.3K 271 178
                                    

Herkese Merhaba! Lütfen oylarınızı ve yorumlarınızı yazınız.
Diğer bölüm 18 19 oldu ise, bu bölümde olabilir. :) yorumlarda gelsin ama...

Bölüm şarkısı ile okuyunuz. :)

Aşağıda Yashila var. İyi okumalar!

Yayınlanma : 20.02.2017

Sashibai Şahlığı – Başkent: Ghunda - Kılıç Sarayı

Anjali – Yaş:32

13 yaşındaki oğlumun yüzüne bakıyordum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

13 yaşındaki oğlumun yüzüne bakıyordum. Hırsı, tutkusu yaşından büyüktü. Bu beni korkutuyordu. Çünkü artık çocuklukla yetişkinlik arası bir döneme giriyordu ve bu döneme girmeye başlaması, onu daha asi, daha hırçın ve en önemlisi daha karanlık yapmıştı.

Benim masum bebeğim gitmiş yerine hırslı bir şahran gelmişti. Yaşından oldukça olgun davranıyordu. Babasını sürekli eleştiriyordu ve yaptıklarından hiç memnun değildi. Babası ile çatışmaya başlamıştı. Abhay, Naresh'in bu eleştirel tavırlarından hoşlanmıyordu. Naresh ise babasının bu kadar pasif oluşuna katlanamıyordu. Büyük bir Şah Azeadin hayranı olmuştu ve babasını da onun gibi görmek istiyordu. Göremediği için babasına şiddetle karşı çıkmaya başlamıştı.

Naresh "Anne, daldın." dedi ve ona gülümsedim.

"Düşünceli olmam normal, Naresh. Nerede kalmıştık? Artangal Krallığı." dedim kitaba bakarak.

"Evet, o küçük krallık hakkında bilgi verecektim. Çok tanrılı bir inançları var. Bu inancın getirdiği sonuç olarak halk aşırı dinlerine düşkün ve kadınları geri planda. Şu anki kralın 3 oğlu ve bir kızı var."

"Peki başka ne özellikleri var?"

"Artangal Krallığı bereketli topraklara sahip. Bir nevi buğday deposu. İnsanlar geçimini ticaret ve tarımcılıkla sağlıyor."

"Evet, güzel bilgiler. Kralın çocukları hakkında bilgin var mı?"

"Hayır, o kadar ilgilenmedim."

"Bence ilgilenmelisin, Naresh. Çünkü bir krallığın geleceği, ülkesinin prensleri ve prenseslerine bağlıdır."

"O zaman Sashibai'nin iyi bir geleceği yok!" dedi hırsla.

"Konumuz bizim geleceğimiz değil, oğlum! Konuyu saptırma. Ben senin yerine duyduklarımı söyleyeyim. Büyük Prensleri Vityor veliaht ve insanların ona dair umutları büyükmüş. Diğer iki erkek kardeşi de ona destek olacak şekildeymiş."

"Benden 3 yaş büyük değil mi?"

"Evet. Fakat kral en çok kızına düşkünmüş. Neydi adı, hatırlayamadım. Her neyse, kral kızını kendi ülkesindeki kadınlara göre daha iyi yetiştiriyormuş. Kız, abilerine göre daha zekiymiş."

Ateşin KurbanıWhere stories live. Discover now