Yıldızlarla Dans♠

2.7K 205 429
                                    

Herkese Merhaba! Lütfen oylarınızı ve yorumlarınızı yazınız.
:) yorumlarda gelsin ama... Kendinizi belli edin lütfen. Vote/yorum bekliyorum. Bu kadar hızlı gelen bölümler bunu hakkediyor. :)

Bölüm şarkısı ile okuyunuz. :)

Aşağıda Shalin, Yasvir var. Ayrıca aşağıda 1 kolaj var. :)
İyi okumalar!

Yayınlanma : 11.06.2018

Sashibai Şahlığı - Dalhade- Dalhade Valilik Sarayı

Sandhya

Sonunda Dalhade'ye gelmiştik

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sonunda Dalhade'ye gelmiştik. 25. günün sonunda varmıştık. Burası Sashibai'nin ilk başkentiydi ve bu yüzden önemli bir şehirdi. İlk yedi şahın ve şahbanuların mezarları buradaydı. Belki Naresh ile beraber ziyaret edebilirdik. Burası öğrendiğim kadarıyla eğlenceleri, bilginleri ile ünlüydü.

Şehrin yapısı bana Ghunda'yı anımsatmıştı. Tabras gibi kasvetli değildi, Iyeka gibi aşırı sıcak değildi. Binaları  ahşap ve taş karışımıydı. Egzotik, saklı bir güzelliği vardı. Atımın üstünde Naresh ile yan yanaydım. İnsanların sevgisi, coşkusu büyüktü. Naresh'i görünce Parsmet'in Ateşi, Krisnae'nin Oğlu diye bağırıyorlardı. Bana meraklı bakışlar vardı. Gülümsemekle yetiniyordum.

Saraya gelmiştik. Burası da şehrin yukarısındaydı. Gün ışığı vurdukça rengi değişen bir saraydı. Taşı beyazdı ama gün ışığı ile rengi güzelleşiyordu. Bizi karşılamak için ekip vardı. En önde Shalin vardı. Pembe bir elbise giymişti. İncilerle işlenmiş çiçekler eteğinin ucunda ve tül olarak saran kol kısmındaydı. Sarı saçları ise bukle bukle beline inerken, örgülerle sarılmıştı ve çiçek tokalar yerleştirilmişti. Diğer iki valiye göre süslüydü. Yüzünde ise heyecanlı bir ifade vardı.

Atımızdan indik ve Shalin kardeşine koşarak sarıldı. İçtendi. Ardından kardeşine baktı. Dikkatle inceliyordu.

Shalin "Hoş geldin, kardeşim!" dedi neşeyle.

Naresh "Hoş bulduk, abla."

"Zayıflamışsın! Sana iyi bakmamışlar ama korkma, burada sana çok iyi bakacağım." dedi ve gözleri beni bulmuştu.

Ona gülümsedim ve sonra sarılmıştık. Bir kız kardeş, abla gibiydi.

Shalin "Sapheda aşkına! Sandhya çok iyi gözüküyorsun. O korkunç olaydan sonra senin için  endişelenmiştim."

"Teşekkür ederim. Artık iyiyim. Bastonu bile bıraktım." dedim gülerek.

"Ah, burada asla korkmanıza gerek yok. Sivil askerlerim şehrimde geziyorlar. Krupa gibi tedbirsiz ve beceriksiz davranmam."  dedi kibirle. İşte Priya kibri karşımıza çıkmıştı.

Ateşin KurbanıWhere stories live. Discover now