Masumiyetim Silahım❦

2.5K 185 437
                                    

Herkese Merhaba! Lütfen oylarınızı ve yorumlarınızı yazınız.
:) yorumlarda gelsin ama... Kendinizi belli edin lütfen. Vote/yorum bekliyorum. Bu kadar hızlı gelen bölümler bunu hakkediyor. :)

Bölüm şarkısı ile okuyunuz. :) Bruno Mars - Talking to the moon

Aşağıda Vilraj var. Birde ufak bir sürpriz.

İyi okumalar!

Yayınlanma : 03.07.2018 (23:00)

Sashibai Şahlığı - Ghunda- Kılıç Sarayı

Sandhya  (Yaş :24)

Yerimde duramıyordum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Yerimde duramıyordum. Naresh sonunda gelmişti. Savaşından dönmüş ve zafer turunu yapmıştı. Kuzeyin en güçlü devleti Naryace'yi topraklarına katmıştı. Geçen zaman boyunca, sürekli savaşlar yapmış ve toprakları büyütmüştü. İyi politikalar izleyerek, bu fetihlerle beraber halkının sevgisini sağlamlaştırmıştı. İnsanlar ona Şahin Şah Naresh diyorlardı. Bu unvanı sadece Azeadin için kullanmışlardı, şimdi ise Naresh'e diyorlardı. Benim ateşime, benim biricik şahıma diyorlardı.

Pencereden ayrıldım ve yatakta bana bakmakta olan Devilal'a gülümsedim. Yatağıma oturmuştum. 6 yaşındaydı. Koyu kahverengi saçları, ela gözleri ile gerçek bir Priya olduğunu kanıtlıyordu. Bütün gece ateşi vardı, onunla ilgilendiğim için babasını karşılamamıştım. Elimi yanağına götürdüm ve okşadım. Ela gözlü olsa bile, bakışları beni anımsatıyordu.

Devilal "Özür dilerim, anneciğim." dedi masum bir sesle ve ona şaşkınca baktım.

"Neden, tatlım?" dedim.

"Zafer törenine katılamadın. Hasta oldum ve benim başımda kaldın." dedi ve alnından öptüm.

"Ah, bir tanem. Hiçbir şey, hiçbir kuvvet beni senin yanından alamaz. Sakın kendini suçlu hissetme." dedim ve gamzeli bir gülümseme ile bana baktı.

"Seni seviyorum, anne!"

"Bende seni çok seviyorum!"

"Beni mi çok seviyorsun yoksa Yadjar'ı mı?" dedi hevesle ve kaşlarımı çattım.

"Devilal! Nasıl bir soru bu böyle? Çok ayıp. Anneler asla çocuklarının ayrımını yapmaz, hepsini çok sever." dedim ve başını eğdi.

"Bir daha asla böyle bir soru sormayacağım." diye mırıldandı ve ona sarıldım.

"Bir annenin sevgisi, her çocuğuna yeter tamam mı? Bunu aklından asla çıkarma. Ben seni çok seviyorum." dedim ve saçlarından öptüm.

"Bende seni." dedi ve birbirimize  gülümseyerek baktık.

Kapı tıklandı ve gel sesimle içeri Sahen girdi. Cüce, geçen sürede haremde güçlenmişti. Aryan'dan sonra onun sözü geçiyordu. Haremdeki kızlar ona saygı duyuyor ve korkuyordu. Boyundan dolayı dalga geçen yoktu.

Ateşin KurbanıWhere stories live. Discover now