Elimi Tut♣

1.5K 113 173
                                    

Bölümü oylamayı ve yorum yapmayı unutmayınız!

Aşağıda Usha, Lepika ve Rithu var.

Bölüm Şarkısı : Lana Del Rey - Summertime Sadness

Yayımlanma Tarihi:17.12.2018

Sashibai Şahlığı - Ghunda - Kılıç Sarayı

Vilraj

Arvind'in evindeydim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Arvind'in evindeydim. Usha beni kendi evimden içeri sokmadığı için burada kalıyordum. Deli kadın bana hala kızıyordu. Duygular konusunda ikimizde inatçıydık. Bir zamanlar ben onu süründürür iken şimdi o aynısını yapıyordu. Beni yanına almasını çok istiyordum. Hırçın sevgilimin gönlünü almalıydım ama nasıl olacağına dair bir fikrim yoktu. Gözyaşlarını güllere dönüştürmeliydim.

Arvind'in kedisi Kardelen yanıma gelmiş ve miyavlamıştı. İhtiyar, huysuz bir kadın gibi bir şeylerden şikayet eden bir hali vardı. Koltuğa zıpladı ve kucağıma gelmişti. Bende onu gülümseyerek okşuyordum. Gösterdiğim ilgi onu mutlu etmiş olmalıydı. Arvind'in kedisinden ne beklerdim ki? O da sahibi gibi ilgi görünce mutlu oluyordu. Arvind'e ne zaman ilgi göstersem Arvind mutlu oluyordu.

"Sence bu deli Arvind ne zaman evimize gelecek, tatlı kedicik? Galiba o da benden sıkıldı." dedim ve öksürük sesi duydum.

Baktığım tarafta Arvind vardı. Bana gülümseyerek bakıyordu. Daha sonra yanıma oturdu ve elini dizime koymuştu. Kardelen ise miyavlayıp, kucağımdan inmişti. Daha sonra huysuz mırıltılar eşliğinde gitmişti. 

"Yemek yedin mi? Malum üç gün önce ablamla yemek yediğin için kendi yaptığım yemekleri tek başıma yedim." dedim ve Arvind güldü.

Arvind "Hayır yemedim ve kurt gibi açım. Evimin erkeğinin ne yemekler yaptığını merak ediyorum." dedi alaycı bir şekilde.

"Kuzu etini kavurdum, yanında pirinç pilavı ve soğuk biralar var. Bence mükemmel bir yemek."

"Evimde kalmanın bedellerini güzel ödüyorsun. Usha seni tamamen süründürsün." dedi gülerek.

"Eh, bizim ilişkimizde böyle yürüyor. Birimiz diğerini arada süründürmeli." dedim gülerek.

"Hadi, yemeklerini yiyelim ve bu yağışlı Ghunda gününü biralarımızla güzelleştirelim." dedi ve beraber yemek masasına geçtik.

Hazırladığım yemekleri Arvind servis etmişti. Bira şişelerini ise koymuştu. Birçok şeyden konuşuyorduk. Onunla sohbet etmeyi seviyordum. Fakat bu sıralar benden sakladığı bir şeyler olduğuna şüphelerim vardı. Bunu konuşmalarında sezinleyebiliyordum. Arada sırada gözlerini benden kaçırıyordu, gerçek düşüncelerini demiyordu. Sakladığı şeyi ise merak etmiyor değildim. Ne zaman böyle olsa işin içinden bambaşka şeyler çıkıyordu ve bu beni mutlu etmiyordu. Onu konuşturmaya çalışsam bile konuşmuyordu. Sakladığı şey her ne ise beni huzursuz ettiği gerçekti.

Ateşin KurbanıWhere stories live. Discover now