Tehlikeli Delilik♥

1.3K 111 178
                                    

Bölümü yorumlamayı ve oylamayı unutmayınız!

Aşağıda Zanay, Chamsha, Matsyana, Rachna  var.

Bölüm Şarkısı: Blackbear - idfc

Yayımlanma Tarihi:13.01.2019 (00:04)

İyi Okumalar!

Sashibai  Şahlığı - Ghunda - Kılıç Sarayı

Saorah

Önümde hedef tahtam vardı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Önümde hedef tahtam vardı. Ok yay talimi yapıyordum. Yan tarafımda ise Matsyana ve Chamsha kılıç dövüşü yapıyorlardı. Chamsha, Matsyana'dan yeni taktikler öğrenmek için hevesliydi. Matsyana ise ona öğretiyordu. Onlara bir süre katılmış daha sonra düşünmek için ok atmaya başlamıştım. Yadraj abimin dün dediklerini düşünüyordum. Lajit'in pis oyunlar içinde olduğunu ve tehlikede olabileceğimi demişti. Bu kanıya nereden varmıştı çünkü Lajit benimle uğraşmaya bayılırdı. Yoluma hep bir diken gibi çıkardı. Belki bu sefer pis oyunları benim üzerimde değildi ama tedbirli olmak gerekiyordu.

Peki Lajit ne planlıyordu? Benimle beraber kimi düşürmeyi planlıyordu? Chamsha olabilir miydi? Evet, olabilirdi. Sonuçta o da veliaht adayıydı ve Lajit asla onu onaylamazdı. Fakat Lajit'in Chamsha ile bir sorunu yoktu. İkisi birbirlerine normal davranıyordu. Yadraj abim olabilir miydi? İkisinin arasında soğuk bir gerginlik vardı. Ayrıca Yadraj abim çocukluktan beri Devilal abimin önüne geçiyordu. Belki Lajit bu duruma müdahale etmek isteyebilirdi. Hem beni hem de onu gözden düşererek mükemmel bir iş ortaya çıkarmış olurdu. Yine de içime bu da sinmemişti. Başka birisi olmalıydı diyordu içimden bir ses. Benimle beraber kim tehlikedeydi?

Son okumu attığımda bir alkış sesi gelmişti. Sol tarafta Zanay beni alkışlıyordu.Siyah pantolonu, beyaz gömleği ve lacivert yeleği vardı. Kılıcı ve hançerleri belindeydi. Saçları oldukça düzgündü ve annesini anımsatan sıcak kahverengi gözleri ise bendeydi. Ona gülümsemiştim ve yanıma gelmişti.

Zanay "Ok atmayı seviyorsun demek ki." dedi ve omzumu silktim.

"Kılıçta kullanırım ama ok atmanın yeri benim için ayrı. Ne zaman kabuğuma çekilmek, düşünmek istesem ok atarım." dedim ve yayımı boşalan ok sandığımın içine bıraktım.

"Ne düşünüyordun?"

"Bir şeyler düşünüyordum." dedim ve omzumu silktim.

"Bana demediğine göre oldukça önemli ve özel olmalı. Neyse yakında diyeceğini umuyorum." dedi ve güldüm.

"Neden sana demek zorundaymışım? Ne sen beni tamamen tanıyorsun, ne de ben seni tamamen tanıyorum. Bu sarayda öğrendiğim bir şey varsa her şeyini herkesle paylaşmaman gerektiğidir. Bunu öğren." dedim alaycı bir şekilde ama o karşımda ciddiydi.

"Çünkü ben sana her şeyimi diyorum, Saorah. Bu büyük bir hata olacak olsa bile umurumda değil." dedi ve ben bir şey diyememiştim. Bu kadar açık olması beni şaşırtıyordu ve ne yapacağımı bilememe sebepti. Çünkü nasıl davranacağını tahmin edemiyordum. Her an, her  şekil olabilirdi.

Ateşin KurbanıWhere stories live. Discover now