Ayna Kırıkları♠

2.8K 192 383
                                    

Herkese Merhaba! Lütfen oylarınızı ve yorumlarınızı yazınız.
:) yorumlarda gelsin ama... Kendinizi belli edin lütfen.Upuzun oldu.  Lütfen, yorumlarınızı esirgemeyin. Düşüncelerinizi belli edin. Votelar da gelsin lütfen. Sırf Vilraj diye vote vermemezlik yapmayın.

Bölüm şarkısı ile okuyunuz. :) Tom Odell- Another Love :)

Aşağıda Parinita , Shalin, Usha  ve Arvind  var.:)

İyi okumalar!

Yayınlanma :07.06.2018

Sashibai Şahlığı - Iyeka - Avlanma Bölgesi/Iyeka Valilik Konağı

Vilraj

Güneş doğmadan uyanmıştım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Güneş doğmadan uyanmıştım.Kollarımın arasındaki kadına baktım. Huzurla uyuyordu. Dün gece onunla beraber olmuştum. Onu kollarımın arasına almıştım. Öpmüştüm. Doya doya, hasretle ve tutkuyla öpmüştüm. Aklım devredışı kalmıştı. Kalbimde ise ihtirasın, arzunun şehvetli şarkısının büyüsü olmuştu. Sonuç ne olmuştu? Sonuç nasıl olmuştu?  Sonuç, acı olmuştu.

Beni kışkırtmıştı. Kontrolümü kaybetmemi sağlamıştı. Boğazını sıkmış daha sonra öpücüklere boğmuştum. Tanrıçam, ben bunu nasıl yapabilmiştim? Ben nasıl kontrolümü kaybetmiştim? Ah, nasıl ablam gibi olamamıştım. Hoş, onunda kontrolünü kaybettiği bir zaman olmuştu. Bunu bana itiraf ettiğini hatırlıyordum.

Yataktan yavaşça kalktım. Altıma bir şeyler giymiştim. Daha sonra Usha'ya baktım. O uyuyordu. Hatta gülümsüyor bile denilebilirdi. Dün çadırına geldiğimde bir şeyler yazıyordu. Niyetim onu bulmaktı. Masanın üstündeki kitapları karıştırdım ve kağıt parçası çıktı. Çirkin el yazısı karşımdaydı. Okunaklıydı ama çirkindi. Minik minik yazıyordu.

Buraya geldiğim için memnunum. Burada her şey oldukça rahat diyebilirim. Engelleri aşmak bile kolay sanki bunu anladım. Tavsiye ettiğiniz gibi ilaçlar yanımda ve kullanıyorum. Size güveniyorum.

Engelim büyük, amacım büyük ama hiçbir şey beni bundan vazgeçiremez. Her şey istediğimiz...

Yazılan buydu. Kime gönderdiğini ve cümlenin devamını merak etmiştim. Ne işler çeviriyordu? Bunu araştıracaktım. Kitabın arasına kağıdı koydum. Sonra masanın üstünde ise birkaç ilaç şişesi görmüştüm. Bahsettiği ilaçlar buydu. Şişenin birisini kokladım ve midem bulandı. Bunlarda neydi? Biriini alsam, kesinlikle anlardı. Yatağa döndüğümde ise Usha gözlerini açmıştı. Bana gülümsüyordu. Neşesi oldukça yerindeydi. Ben ise donukça bakıyordum.

Usha "Dün gece harikaydı. Eski günlerdeki gibiydik." dedi neşeyle.

"Sen büyük bir sürtüksün." dedim  soğukça ve neşesi gitti.

"Ne? Yine mi başa döndük?"

"Doğru duydun. Sen bu hayatta gördüğüm en kaltak kadınsın, Usha. Senden tiksiniyorum."

Ateşin KurbanıWhere stories live. Discover now