Korku Deliliği & Zalimlik Bedeli♦

4K 284 152
                                    

Herkese merhaba! Lütfen kendinizi belli edin. Vote veya yorum. Sorulara, hikayeye atılan yorumlar gibi gelen vote da beni mutlu ediyor.

Bölüm şarkısı ile okuyunuz.

Bölümün sonunda Parinita-Alesha var.

İyi okumalar.

Yayınlanma : 31.01.2018

Sashibai Şahlığı – Başkent: Ghunda - Kılıç Sarayı

Sandhya

Yanımda benimle beraber yürüyen, Şahten'e baktım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Yanımda benimle beraber yürüyen, Şahten'e baktım. Kumral saçları, mavi gözleri ile sevimli yüzü vardı. Beraber Eski Kılıç'a doğru yürüyorduk. Buraya gelmek istiyordum ama Naresh'in tepkisi yüzünden çekiniyordum. Onun tepkisi hoş olmazdı veya olmayabilirdi. Şimdi ise, üvey ablası ile gidiyordum.

Parinita "Benim kaç yaşımda olduğumu biliyor musun?" dedi ve kendime geldim.

"Hayır." dedim.

"26 yaşındayım."

"Daha küçük duruyorsun." dedim ve güldü.

"Teşekkür ederim! Benim toplamda 3 öz kardeşim var ve ben en küçükleriyim." dedi ve şaşırdım.

"Gerçekten mi?"

"Evet. Annem, Şahana gelesiye kadar Şah Abhay'ın en sevdiği gözdesiydi. Belki de gözdelerinden biriydi." dedi gülümseyerek.

"Kardeşlerin yaşıyor mu?" dedim sessizce.

"Eh, bir şekilde yaşıyorlar. İçlerinden bir tek ben özgürüm. Büyük abim, Şahbanu Yashila'dan olan abilerimle asıldı. Küçük abimle, ablam ise Eski Kılıç'a sürgün edildiler."

"Annene ne oldu?"

"Annem, öldürüldü tıpkı diğer gözdeler gibi. Hepsine Şahana'nın emri ile zehir içerildi." Dedi donukça.

"Kötü bir son."

"En kötüsü ne biliyor musun? Annemin bana küs ölmesi oldu. Diz çöktüğüm için, bana kızgındı. Ona göre, kardeşlerimle kaderime razı gelmeliydim. Oysa böyle bir durumda, yaşamak için diz çökmem gerekirdi ve ilk diz çöken olmam gerekirdi. Yaşamak için buna mecburdum."

"Belki annen sadece kızgındır." diye mırıldandım.

"Keşke sadece kızgın olsaydı, Sandhya ama yüzüme karşı dedi. Eğer yaşarsam, seninle ömrüm boyunca konuşmayacağım dedi. Zalime boyun eğen, zalimden sayılırmış. Bana karşı son sözü bu oldu."

"Kardeşlerinle aran nasıl?"

"Onlar, annem gibi sertçe yaklaşmıyorlar. Mecburiyetimin farkındalardı. Açıkçası onlar hiçbir şekilde Eski Kılıç'a sürgün edileceğini veya öldürüleceğini düşünmediler. Fakat Naresh herkesi şaşırttı. Öz kardeşleri dışında, hiçbir kan bağı bulunduğu kardeşine merhamet göstermedi. Çok zalimce davrandı."

Ateşin KurbanıWhere stories live. Discover now