Bir Şahran♥

1.1K 108 188
                                    

BÖLÜMÜ OYLAMAYI VE YORUMLAMAYI UNUTMAYINIZ!

Bölüm Şarkısı: Digital Daggers - Still Here

Yayımlanma Tarihi: 20.01.2019 (23:47)

Aşağıda Devilal, Yadraj ve Matsyana var.

İyi Okumalar!

Sashibai Şahlığı - Ghunda - Kılıç Sarayı

Naresh

Karşımda Chamsha vardı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Karşımda Chamsha vardı. Hırsla bana bakan yeşil gözlerinde kazanma arzusu vardı. Elindeki tahta kılıçla saldırıyordu. Siyah at kuyruğu saçları ise dağılmıştı ama bu onun umurunda değildi. Küçük kızımın bu hırsı beni eğlendiriyordu. Güzel hamleleri vardı ama benim daha güzel hamlelerim vardı. Chamsha hamlelerim karşısında şaşırdıkça daha da hırsla saldırıyordu. Sonunda kontrolünü kaybetmişti ve çelme takarak yere düşmesini sağlamıştım. Yere düştüğü an hemen tahta kılıcı boynuna dayamıştım. Dudakları hafif aralıktı ve derin derin nefes alıyordu. Yeşil gözleri ise bendeydi.

"Vahşi ve kontrol edilemez bir gücün var, Chamsha. Bu bir yandan çok iyi bir yandan kötü.Eğer gücünü yönetemez isen kaybetmeye mahkum olursun." dedim ve onu ayağa kaldırdım.

Chamsha "Dediklerini aklımda tutacağım, baba. Yine de bugün iyiydim değil mi?" dedi hevesle.

"Elbette iyiydin. Öğrettiklerimi kusursuzca uyguluyorsun ve öğrenmeye her daim açsın. Bu çok güzel bir şey." dedim ve izleyenlere baktım. Bizleri izleyen Devilal ve yanındaki Lajit idi.

Devilal, yanımıza gelmişti. Kılıcını heyecanla çıkarmıştı ve hevesle bana bakıyordu. Chamsha ise kaşlarını çatıp, abisini süzdü.

Chamsha "Bu kılıcın anlamı ne oluyor?" dedi sertçe.

Devilal "Babamla gerçek bir kılıç dövüşü yapmak istiyorum, Chamsha."

"Bakıyorum iyileşmişsin, Devilal." dedim ve kılıcımı çıkardım. Madem gerçek bir kılıç dövüşü istiyordu istediğini alacaktı.

"Evet, baba. Lajit ve annem çok güzel ilgilendiler. Dün bütün gün dinlendim ve şimdi oldukça iyiyim."

"Buna sevindim, oğlum. Chamsha şimdi bir kenara çekil ve güzel bir dövüş izle." dedim ve Chamsha oflayarak Lajit'in yanına geçmişti.

Kılıçlarımızı birbirimize doğrulttuğumuz anda Devilal'in bakışları değişmişti. Daah karanlık daha hırslı bakmıştı. Bunu ondan görmek şaşırtıcıydı ve Sandhya'ya hak vermiştim. Devilal kesinlikle içinde daha karanlık yan saklıyordu ve o yanı zaman zaman ortaya çıkıyordu. Ortaya çıktığı zamanlar ise düşman olarak gördüğü kişilerdi. Evet, bunu kendimden biliyordum. Düşmanı olarak görmediğimiz insanların yanında neden sert ve zalim olmayı seçelim ki?

Ateşin KurbanıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin