Ejderha Ateşi♥

1.3K 111 215
                                    

Bölümü oylamayı ve yorumlamayı unutmayınız!

Bölüm Şarkısı: Battle Cry - Imagine Dragons

Yayımlanma Tarihi:13.01.2019 (23:05)

Aşağıda Lajit, Vilraj, Usha, Matsyana var.

İyi Okumalar!

Sashibai Şahlığı - Ghunda - Kılıç Sarayı

Sandhya

Karşımda Azusa vardı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Karşımda Azusa vardı. Sarayda kalmıyordu, haremin yerine kurulan kızlar evinde kalıyordu ama saraya sık sık uğruyordu. Ayrıca bana halk içinde insanların saray hakkında ne düşündüklerine dair raporlar veriyordu. Azusa benim halk arasındaki casuslarımın lideri olmuştu. Ustaca hareket ediyordu ve bana bilgiler sunuyordu. Hatta evdeki bazı kızlarıda casus olarak kullanıyordu. Bunu ikimiz düşünmüştük ve uygulamada başarılı olmuştuk.

Elimdeki kağıdı ona verdim ve o da yeşilimsi ela gözleriyle inceledi. Kahverengi saçları tek örgüyle örülmüştü.  Bilezikler takılıydı. Bu onun eski ülkesinden kalma bir alışkanlığıydı. Yeşil elbisesi ise sadeydi. Duru güzelliği yıllar boyunca değişmemişti. Özgür olduğunda ise evlenmek istememişti. Oysa onunla evlenmek isteyenler çok olmuştu. Azusa geç bulduğum özgürlüğü bir erkekle evlenerek harcayamam demişti. Kendi başına mutlu ise sorun yoktu. Çocuğu olsun istemişti ve bir evlatlık edinmişti. 5 yaşlarında bir kız çocuğu yanındaydı ve onunla mutluydu.

Azusa "Sandhya, bu hesaplamalar çok güzel olmuş. Kim yaptı bunu?" dedi ve sürmeli gözleri bendeydi.

"Saorah tek tek hesapladı ve benden bile daha fazla oraya hazineden para ayırabildi biliyor musun?" dedim gülümseyerek.

"Çok başarılı! Bu parayla bu ayki maddi sıkıntılar bitecektir. Saorah'ı görürsem tebrik edeceğim."

"O saray işlerinden, politikalardan anlıyor. Orduyla arasıda iyi olduğunuda her seferinde kanıtlıyor. Sayesinde sınır kuvvetlerine yeni silahlar gönderilecek."

"Pırıl pırıl bir kız, geleceği parlak olur umarım Sandhya. Harcanmaması en büyük duam."

"Benim en büyük duam ise çocuklarımın harcanmaması, Azusa. Bu devletin, bu sarayın çocuklarımı yutmaması en büyük arzum." dedim üzgün bir sesle ve Azusa'nın bakışlarında merhamet vardı.

"İçin rahat olsun, kötü şeyler olmayacak."

"Bundan emin değilim çünkü kötü insanlar var. İçleri çürümüş, kokuşmuş insanlar var iken çocuklarımın geleceklerinden emin olamıyorum. En azından şunu biliyorum. Ben o kötü insanları temizleyebilirim."

"Sen güçlü bir kadınsın."

"Bu gücü daha fazla kullanmam gerekiyor. Daha fazla kullanıp çocuklarımın geleceğinin aydınlık olmasını istiyorum. Bunun için planlarım var."

Ateşin KurbanıWhere stories live. Discover now