Priya Tutkusu♥

1.3K 121 191
                                    

Bölümü oylamayı ve yorumlamayı unutmayınız!

Aşağıda Zanay, Dakiah, Matsyana, Yadraj var.

Yayımlanma Tarihi : 16.01.2019 (21:41)

Bölüm şarkısı: Crown [Extended Version] - Camila Cabello & Grey

İyi Okumalar

Sashibai Şahlığı - Ghunda - Kılıç Sarayı

Saorah

Bugün kulaklarım neler duymuştu? Bugün ben neler hissetmiştim? Bugün babamın sesinden ne duymuştum? Veliaht Şahten! Evet, ben veliahttım

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Bugün kulaklarım neler duymuştu? Bugün ben neler hissetmiştim? Bugün babamın sesinden ne duymuştum? Veliaht Şahten! Evet, ben veliahttım. Ben geleceğin hükümdarıydım. Ben bu topraklara hükmedecektim. Ben yapacaktım. Sashibai'nin 18. Hükümdarı ve ilk kadın hükümdarı olacaktım. Banuşah Saorah! Kulağa bile çok güzel geliyordu. Bir güneş gibi ülkeme doğacaktım. 

Toplantı salonunda tebrikleri kabul etmiştim. Daha sonra tek başıma kalmak istediğimi belirtip, çalışma odamdaydım. Tek başıma kalmaya ihtiyacım vardı. Daha akşama büyük ziyafet olacağını annem demişti. Bu akşam büyük bir ziyafet, yarın ise veliaht ilan edilme törenim olacaktı. Tanrıçam! Sana şükürler olsun. Tapınağa gidip, Sapheda ve Krisnae adına mum yakacaktım. Bu iki ruhun kızı değil miydim? Onların yolunu takip ederken onlara şükranlarımı sunmamam ayıp olurdu.

Kapım tıklandı ve gel sesimle içeri Zanay girmişti. Kestane rengi saçları, sıcacık kahverengi gözleri ve gülümsemesi ile bana bakıyordu. Kapıyı kapatmış, masamın karşısına geçmişti ve sol elini yumruk yapıp, göğsüne bastırmıştı. Saygıyla selamlıyordu.

Zanay "Sashibai'nin Veliaht Şahteni Saorah'ı saygıyla selamlıyorum. Emrinizdeyim, Banuşah Saorah." dedi saygıyla ve ayağa kalktım. Karşısına geçtim ve gözlerine baktım.

"Sana ilk emrim sakın bir daha benimle sizli bizli konuşmaman. Bana her daim Saorah demeni istiyorum çünkü ben yakın çevrem için hep Saorah kalacağım." dedim ve bana gülümsedi.

"Saorah." dedi. İsmim sanki bir duaymış gibi ağzından çıkmıştı. Onun sesinden ismimi duymak, bu kadar anlamlı gelmemişti.

"Bunu daha çok sevdim!" dedim ve birkaç adımla bana yaklaşmıştı.

"Hep böyle kal, o zaman. Asla değişme, olur mu? Gözlerinde gördüğüm bu coşkulu ve tutkulu ateş asla sönmesin."

"Sönmeyeceğine emin olabilirsin bundan sonra daha da  canlı olacaktır." dedim ve birkaç adım ben ona adım atmıştım. Böylece dibdibe olmuştuk. Korkusuzca, çekinmeden ona bakıyordum. Meydan okur gibiydim.

"Asıl bundan sonra canlı olmak zorundasın, Saorah. Daha çok çalışman, daha çok çabalaman lazım. Düşmanların artık yüzlerini gösterecekler ve sana saldıracaklar."

"Onlardan korkmuyorum, Zanay. İstedikleri kadar üstüme gelsinler, istedikleri kadar saldırsınlar ben asla pes etmeyeceğim. Hiçbir güç beni yıldıramaz." dedim hırsla ve Zanay güldü. Sonra bir tutam saçımı geriye doğru düzeltmişti.

Ateşin KurbanıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin