Gölgelerin Oyunları♠

3.3K 231 242
                                    

Herkese Merhaba! Lütfen oylarınızı ve yorumlarınızı yazınız.
:) yorumlarda gelsin ama... Kendinizi belli edin lütfen.

Bölüm şarkısı ile okuyunuz. :)

Aşağıda Neraja, Krupa ve Syon var.  Ayrıca Vilraj kolajı. Hatta sürpriz birisinin tasviri olabilir.:)
İyi okumalar!

Yayınlanma : 05.05.2018

Sashibai Şahlığı - Tabras -Ubensi Kasabası

Sandhya

Kendime şaşırıyordum çünkü hayatımda ilk defa at üstünde seyahat etmiştim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kendime şaşırıyordum çünkü hayatımda ilk defa at üstünde seyahat etmiştim. Değişik bir histi fakat çevremdekilere göre gayet normaldi. Kafilede at arabası ile seyahat eden yoktu, getirilen hediyeler ve küçük bebeğim arabada seyahat ediyordu. Onun dışında herkes at üstündeydi. Aslında bunu yadırgamamalıydım. Sonuçta savaşçı ve göçebeci bir toplumdular ve at onlar için her şey demekti.

Yolculuğumuz 2 hafta sürmüştü. Naresh durmadan ilerlememizi emretmişti. Sonunda ise kasabaya gelmiştik. Naresh'in dediğine göre Tabras ile aramızda yarım günlük bir mesafe vardı. İster istemez geriliyordum çünkü Krupa benden hoşlanmıyordu. Beni küçümsüyor ve kibrinden ölüyor gibiydi. Tanrıçam ben bu cadıyla ne yapacaktım?

Kasabanın girişinde bizi Naresh'in küçük dayısı karşılamıştı. Elbette arkasında kasabanın yerel insanları ve askerlerle birlikteydi. Sınır orduları komutanı Syon-i Astena. Sarımsı saçları vardı, saçları değişikti. Gözleri ise mavimsi yeşildi. Tamamen savaşçı giysileri içindeydi. Naresh atından indi ve ikisi karşı karşıya geldi. Syon elini yumruk yapıp, kendi göğsüne vurmuştu. Sashibai usulü selamlaşmaydı. Ardından ikisi de gülmüş ve birbirlerine sarılmışlardı.

Atımdan inmeme Vilraj yardımcı olmuştu. Gözleri kardeşindeydi. Onu gördüğü için sevinçli değil gibiydi. Ona da, diğerlerine baktığı  gibi bakıyordu. Tuhaftı açıkçası. Hoş, Syon da kardeşine sıcak bakmıyordu. Fakat beni gördüğünde yüzünde sahici bir gülümse oluşmuştu. Benimle de Sashibai usulü selamlaşmıştı.

Syon "Şah yiğenim ve onun güzel gözdesini gördüğüm için mutluyum." dedi gülümseyerek.

Naresh "Bende seni gördüğüm için  mutluyum, dayı."

Vilraj "Görmeyeli biraz şişmanlamışsın, Syon. Evlilik sana çok yaramış." dedi alaycı bir şekilde ve Syon güldü.

Syon "Evet, evlilik yaradı. Sana da tavsiye ederim abi ama ortada evleneceğin birisi yok. Ne kadar acı." dedi arkadaki Arvind'e bakarak.

"Sende de ailemizin en sevdiği huy var. Her şeye burnunu sokma."

Naresh "Neden konuk evine  geçmiyoruz? Orada daha rahat konuşuruz." dedi sıkılgan bir şekilde ve kafile dediğine uydu.

Ateşin KurbanıWhere stories live. Discover now