Düşünceler♥

1.2K 112 129
                                    

Bölümü oylamayı ve yorumlamayı unutmayınız!

Bölüm Şarkısı : Bring Me The Horizon - Can You Feel My Heart

Yayımlanma Tarihi:09.01.2019 (23:46)

Aşağıda Mithra, Devilal, Saorah var.

İyi Okumalar!

Sashibai Şahlığı/Artangal Bölgesi - Sersan - Baş Valilik Konağı

Sashibai Şahlığı -Ghunda - Kılıç Sarayı

Naresh - Yaş:42

Kral Vicente'nin mezarının başındaydım

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

Kral Vicente'nin mezarının başındaydım. Buradaki inanışa göre bir adaçayı tütsüsü yakmayı tercih etmiştim. Kralın ruhunun huzurlu olması içindi. Belki bana kızıyordur diye düşünmüyor değildim. Sonuçta onun ailesini dağıtmış, parçalamış ve karşı karşıya gelmelerine sebep olmuştum. Bu aslında kadersel bir olaydı. Benim Sandhya'nın resmini görmem, onu istemem, savaş olması küçük gibi gözüküyordu ama büyük olaylardı. Artangal Savaşı basit bir savaş dışına çıkmış büyük topraklara yayılmıştı. Vityor bunu sağlamıştı. Medarat Kralı olarak olay daha da büyümüştü. Şimdi ise önümde büyük bir savaş vardı. Ya hep ya hiç diyordum. Kazanmaktan başka bir çarem yoktu.

Derin bir nefes aldım ve mezara baktım. Kralın günlüğü aklıma gelmişti. Yazdığı her cümle, her kelimeyi defalarca okumuştum. Çocukları hakkında düşünceleri ilginçti. Vityor ve Larysa'dan aşırı umutluydu. Zaman zaman Larysa daha çok abisinden öne geçtiğini belirtmişti. Yönetimde oldukça dengeleyici bir güç olduğunu, insanları kelimeleri ile kazanacağını yazmıştı ve haklıydı. O zamanlardaki Larysa şimdilerdeki Sandhya Sapheda Kral Vicente'nin dediği gibi bir hükümdardı. Kral Vicente oğlu Vityor için sert ve tutkulu bir yönetim anlayışı olduğunu, bilgeliğini de bunlara göre kullandığını yazmıştı. Yine doğruydu. Makpha sert bir adamdı. Duygularıyla hareket ediyordu. Bu duygularla ya batacaktı ya da en yukarıya çıkacaktı.

Kral Vicente acaba neden kızını veliaht ilan etmemişti, onu Makpha'nın gölgesinde bırak istediğini ise hep merak ediyordum. Kişisel yazılarında kızını öven bir adam neden bunu yapmamıştı ki? Tamam o zamanlarda büyük oğluda başarılıymış ama Larysa daha farklı geldiğini hep belirtmişti. Belki de kendisi içten içe Vityor'u destekliyordu ve kızının ona sadece yardımcı olabileceğini düşünmüştü. Sonuçta Makpha veya Vityor'un büyük işler yapacağı, eski güçlü Artangal günlerine döneceklerine inancı tamdı. Şimdi ise bambaşkaydı.

Mezarın soğuk mermer lahitine dokundum. Krala ulaşabileceğimi, beni hissedeceğini umuyorduö. Gerçek düşüncelerimi duymalıydı.

"Acaba şu an kızınla gurur duyuyor musun, çok merak ediyorum. Sonuçta benimle beraber en yükseğe çıktı. Senin sunduğun hükümdar kardeşi sıfatından daha üstte şu an. Büyük toprakların hükümdarı oldu ve çok sevdiğin oğluna savaş açacak. Belki bu yüzden kızına kızabilirsin ama şansa bak tepkini gösteremiyorsun, Kral Vicente. Şu an yaşıyor olsaydın kimin tarafında yer alacağını biliyorum. Oğlun Makpha veya Vityor. Çünkü günlüğünde ona olan inancın, ona olan güvenin çok fazla. Larysa içinde övgülerin var hatta Vityor'dan daha iyi yöneteceğinin farkındasın ama içten içe onun oğlunun önüne geçmesini istememişsin.Fakat korkma! Ben her daim kızının yanındayım, onu bırakmaya niyetim yok ve benim desteğim her daim onunla olacak. Şimdi her nerede isen bizleri izle ve gör. Yakında o çok sevdiğin oğlunu yanına göndereceğime emin olabilirsin." dedim ve derin bir nefes aldım.

Ateşin KurbanıOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz