Beklenilen Kişi ve Haber♠

3.1K 232 222
                                    

Herkese Merhaba! Lütfen oylarınızı ve yorumlarınızı yazınız.
:) yorumlarda gelsin ama...

Bölüm şarkısı ile okuyunuz. :)

Aşağıda Usha ve Prihan var. Birde Anjali kolajı. Sizce başka kimin kolajı olmalı?

İyi okumalar!

Yayınlanma : 13.04.2018

Sashibai Şahlığı - Başkent: Ghunda - Kılıç Sarayı

Anjali

Çalışma odama öfkeyle gelmiştim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Çalışma odama öfkeyle gelmiştim. Toplantı istediğim gibi geçmemişti. İlk başlarda istediğim gibi Sandhya ezilirken şimdi o saçma konuşmasıyla insanları kendisine hayran bırakmıştı. Küçük kızın duruşu, bakışı ve seçtiği her kelime odadaki insanların düşüncelerini değiştirmişti. Bu yetmemiş, beni aşağılamıştı. Asil kandan olmamamı yüzüme vurmuştu. Küstahtı!

Oysa son günlerim oldukça güzeldi. Naresh ile Sandhya'nın arası iyi değildi. Aralarında kıskançlık krizleri çıkmıştı. Bunu tahmin ediyordum ve bu yüzden 3 Vamate kızını hareme yerleştirmiştim. Sandhya'nın kıskançlıktan çıldırmasını ve oğlumu bunaltmasını istemiştim. Ayrıca araları bu kadar iyi değil iken hırsızlık olayının ortaya çıkmış olması harikaydı. İşler istediğim gibi gidiyordu ama bu bozulmuştu. Özellikle Sandhya'nın toplantı salonuna gelmesini beklemiyordum. Kendisinin hitabetinin bu kadar kuvvetli olacağını düşünememiştim.

Kendime hızla bir bardak şarap koydum. O sırada dayım Pravin gelmişti. Yaşlı adam da öfkeliydi. Sandhya ona da saygısızlık yapmıştı. Dayıma bunak demediği kalmıştı. Dayım karşımdaki sandalyeye oturdu. Ona da şarap koymuştum. Şaraba hayır dememişti.

Dayım "Küçük kız, haddini aştı. Bizi herkesin içinde küçük düşürdü." dedi sinirle.

"Haklısın, dayı ama unuttuğu bir şey var. Karşısında ben varım!" dedim ve şarabımı içtim.

"Yine de seni umursamıyor. O kız hırsızları bulduğunda ne olacak?" dedi ve gülümsedim.

"Dayıcığım, anlamış olmalısın ki bu hırsızlık olayını ben planladım. Her şeyi düşünerek, en ince ayrıntısını kaçırmadan yaptım. Hırsızları bulamazsa, onu sürgün edeceğim ve gizlice ölümünü sağlayacağım. Hırsızları bulursa, onlara vereceği cezayı merakla izleyeceğim. Ne ceza verirse versin, insanlar onun masum olmadığını düşünecektir ve bu masumiyet maskesi kırılacaktır. Halk onun masum olmadığını düşünecektir ve hayran kitlesi azalacaktır. Bu yüzden Sandhya ceza verirken, zorlanacak."

"O zaman sende hırsızları bulamamasını istiyorsun."

"Hayır, dayı! Ben hırsızları bulmasını istiyorum. Onun masumiyetinin kırılmasını istiyorum. Hırsızları bulamazsa işin heyecanı kaçar." dedim gülerek ve dayım şaşkınca baktı.

Ateşin KurbanıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin