Ölümü Düşünmek♣

1.6K 108 125
                                    

Bölüm Şarkısı ile okuyunuz.

Bölüm şarkısı: Lovely || Billie Eilish & Khalid

Aşağıda Usha, Artam ve Makpha var.
Medya da 4 hükümdar var.

Yayınlanma: 09.11.2018

Oy ve yorumu unutmayınız!

Medarat Krallığı - Kainndarei - Çöl Kızılı Sarayı

Asenath

Akşam eğlencesinden sonra odamıza çekilmiştik

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

Akşam eğlencesinden sonra odamıza çekilmiştik. Yorucu bir gündü. Misafirlerim oldukça zorlu ve önemlilerdi. Tüm gösterişimi, görkemimi onlara göstermek ve ezmek istiyordum. Bunun için elimden geleni yapıyordum. Medarat'ın verimsiz, kurak çöl ülkesi olmadığını bereketli, kavurucu topraklar olduğunu kanıtlamanın niyetindeydim. Tüm zenginliğimle, ihtişamımla karşılarındaydım. Medarat'ın Sashibai'den üstün olduğunu kanıtlıyordum.

Geceliğimi giymiş ve makyajımı silerken, yatakta kitap okuyan sevgilime baktım. Makpha oldukça dikkatle elindeki kitabı okuyordu. Tarihle ilgiliydi. Zaten tarihle ilgilenmeye bayılıyordu. Anlaşılan kafası karışık değildi. Genelde kafası karışık olduğu zaman sevdiği şeylerle ilgilenmezdi. Şu an ise bir şey olmamış sevdiği şeyleri yapıyordu. Kız kardeşinin buraya gelmesi onu aşırı derece etkilemiş olsa bile bu etkiyi üstünden atabilmişti. Yıllar sonra onu görmüştü. Çok sevdiği insan, ona bir yabancı gibi gelmişti. Bu çok zor ve acı verici olmalıydı.

Yatağa geçtiğim zaman elindeki kitabı bırakmıştı. Bana gülümsemiş sonra nazikçe öpmüştü. Ardından derin bir nefes almıştı. Düşünceli duruyordu.

"Ne oldu, aşkım?" dedim.

Makpha "Hayat çok tuhaf değil mi, Asenath? Bir zamanlar çok sevdiğin bir insanın sana yabancı olması, o insanı çok sever iken bir anda onun sayesinde nefret etmeyi öğrenebilmen beni çok düşündürüyor." dedi ve hala Sandhya'yı görmenin etkisini atamadığını anlamıştım. İstediği kadar sevdiği şeyleri yapsındı, bu onun karmaşık bir halde olduğu anlamına gelmezdi.

"Hayat sürprizlerle doludur. Bir zamanlar çok sevdiğin karşına düşmanın olarak gelebilir."

"Evet, haklısın. Sandhya'dan uzak durmak, ondan nefret edebilmem için çok iyiymiş. Şimdi yakınımda ve ben geçmişin o tatlı hatıraları karşısında nefret etmekte zorlanıyorum. Ona her baktığımda güzel anılarımız geliyor."

"Fakat o değişti, Makpha. Tıpkı senin gibi değişti. O, Şahbanu Sandhya oldu. Artangal Prensesi Larysa değil." dedim ve alaycı bir şekilde güldü.

"O, en başında cariye Sandhya idi. Biz savaşı kaybettik ve cariyeliği seçti. Hiçbir zaman bizleri düşünmedi. Düşünseydi mutlaka bir şeyler yapardı. Teslim oldu!" dedi sinirle.

Ateşin KurbanıWo Geschichten leben. Entdecke jetzt