Rezil♥

1.2K 100 122
                                    

BÖLÜMÜ OYLAMAYI VE YORUMLAMAYI UNUTMAYINIZ!

Bölüm Şarkısı: ShamRain - To Leave (Şarkı ile okumanız tavsiye edilir.)

Yayımlanma Tarihi: 21.01.2019 (23:42)

Aşağıda Lajit, Abhay, Manisha var.

İyi Okumalar!

Sashibai Şahlığı - Ghunda - Kılıç Sarayı

Devilal

Babamın çalışma odasında gergince oturuyordum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Babamın çalışma odasında gergince oturuyordum. Bu gece olanların açıklamasını yapmam gerekiyordu ve karşısında çok utanıyordum. Bu şekilde karşısına çıkmak istemezdim. Başıma bunların geleceğini nereden bilebilirdim ki? Ellerimi sıkıyordum ve başım önümdeydi. Babam ise karşımdaydı. Annem de bizimleydi. Babamın yanına bir sandalye çekmiş, onunla bana bakıyordu. Bir an önce beni sorgulasınlar bıraksınlar  ve istiyordum. Onlarla çatıştıkça rahatsızlanıyordum, başım çok ağrıyordu ve kötü oluyordu.

Babam "Evet, Devilal. Bu geceyi baştan sona anlatmanı bekliyoruz." dedi sakin bir sesle ama bakışlarında bana olan kızgınlığını görüyordum. Yine de ondan korkmuyordum. Evet, babamdan korkmuyordum.

Annem "Her şeyi açıkça anlatabilirsin, Devilal. Biz senin annen ve babanız, biliyorsun. Sana kızsak bile bizden saklama." dedi yumuşak bir sesle.

"Annen doğru söylüyor, her şeyi açık açık anlat Devilal."

"Açıkçası suçluyum, kabul ediyorum. Geneleve ilk kezde gitmediğimi belirtmek istiyorum, gizli gizli birkaç defa gittim ama daha sessizdim." dedim.

"Bu gece neden gittin ve ne oldu?"

"Yemekten sonra Lajit ile eğlenmek istedik. Farklı türden eğlenceler, anlamışsınızdır. Saorah'ın kullandığı ve daha önce de kullandığım gizli çıkıştan Lajit ile çıktık. Ghunda'nın genelevler sokağına girdik. En ünlüsüne dalmıştık. Ben kadınlarla ilgilenirken, Lajit hem kadın hem erkeklerle ilgilendi. Bizim için yaptıkları gösteri vardı ve biraz sarhoş olmuştum. Oradaki içkilerin saraydakilerden farklı olduğunu unutmuştum."

Naresh "Sonra ne oldu? Bu zevk sefa alemi nasıl farklı bir hale geldi?"

"Benim için dans eden bir kız vardı. Oldukça çekiciydi ve gecemi onunla geçirmek istedim. Şahran olduğumu da bilmelerine rağmen o kızı bir avukata teslim ettiler ve o an ben kontrolden çıktım. Şahran olduğumu, istediğimi alabileceğimi söyledim. Lajit de benimle beraber tehdit etti, ortalığı birbirine kattık. Ardından genelev sahibi beni sizlere şikayet etmekle tehdit edince onlara zararlarını karşılayacağım dedim ama inatçı bir adam vardı. Sanırım bir daha oraya gitmeyeceğim." dedim ve yüzümü buruşturdum. Sonunda her şeyi açık açık anlatmıştım. Bunu onlar istememiş miydi?  

Ateşin KurbanıWhere stories live. Discover now