Çöl Köleleri❦

2K 172 257
                                    

Herkese Merhaba! Lütfen oylarınızı ve yorumlarınızı yazınız.
:) yorumlarda gelsin ama... Kendinizi belli edin lütfen. Vote/yorum bekliyorum. Bu kadar hızlı gelen bölümler bunu hakkediyor. :)

Bölüm şarkısı ile okuyunuz. :) Bölüm Şarkısı : Lana Del Rey - Gods and Monsters

Aşağıda Zantah, Ezna, Enıtken, Makpha ve Artam var.

İyi okumalar!

Yayınlanma : 17.08.2018 (23:18)

Medarat Krallığı - Kainndarei - Çöl Kızılı Sarayı

Kraliçe Asenath

Krallığıma döneli çok olmuştu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Krallığıma döneli çok olmuştu. Kışı sarayımda karşılamıştım. Ülkemi özlemiştim, Kainndarei'yi özlemiştim, sarayımı özlemiştim ve en önemlisi Makpha'yı veya biricik Vityor'umu özlemiştim. Benim biricik aşkımdı. Kimse onun yerini dolduramazdı. Yatak odama geldiğimde sevgilimi görmüştüm. Siyah saçları, kusursuz bembeyaz teni ve içime işleyen siyah gözleri ile yeryüzünde yürüyen bir tanrı gibiydi. Beni görünce gülümsemişti. Beni seviyordu, çok seviyordu bunu görebiliyordum. Yıllardır hasretini duyduğum eşti.

Makpha ile koltuğa oturduk ve onun elinden şarap kadehimi aldım. Kendisine de şarap doldurmuştu ve yanıma oturdu.

Makpha "Bugün çok yorucu geçti. Kış sert geçecek, Asenath ve tahıl depolarının yeterince dolu olması lazım. Bununla uğraştım." dedi ve şarabını yudumladı.

"Bende ordu düzenlemesi yaptım ve diğer ülkelerden gelen haberleri okudum." dedim.

"Önemli bir şey var mı?"

"Yok denilebilir. Aslında var. Şahlıkta işler karışmış." dedim yavaşça ve gözleri donuktu. Ona şahlıktaki her şeyi anlatmıştım ve hiçbir tepki vermemişti. Sadece Larysa iyi mi, mutlu mu demişti ve evet cevabını alınca gülmüştü.

"Sashibai'nin karışması işimize gelir."

"Şu an için gelmez, hayatım. Onlarla anlaşma yaptım ve bu anlaşmadaki vaad edilenleri gerçekleştirmek zorundalar."

"Onların yardımına ihtiyacımız vardı, değil mi?" dedi alaycı bir şekilde.

"Sevgilim, aşırı gururlusun. Seni anlıyorum ama daha yeni yeni kendimizi toparlıyoruz. Güçleneceğiz ve bunun için yardım almamız lazım. Ayrıca benimde onlara vaadlerim oldu.

"Asenath, aşkım. Sadece bana yapılanları, kardeşlerime yapılanları, babama yapılanları ve ülkeme yapılanları düşündükçe Sashibai'den tiksiniyorum. Kişisel duygularım, ülke çıkarlarının önüne geçiyor."

"Geçmişi unut diyemem ama olanları sindirmeye çalış, Vityor. Herkes için en iyi olan bu. Kızkardeşin geçmişi ardında bırakmış ve mutlu. Şah'ı çok seviyor ve Şah da onu çok seviyor."

Ateşin KurbanıWhere stories live. Discover now