Meydan Okumak♥

1.4K 113 215
                                    

Bölümü yorumlamayı ve oylamayı unutmayınız!

Aşağıda Manisha, Devilal, Yadraj, Chamsha, Saorah, Zanay, Matsyana var.

Bölüm şarkısı: EDEN - Wake Up

Yayımlanma Tarihi: 06.01.2019 (00:00)

İyi Okumalar!

Sashibai Şahlığı - Ghunda - Kılıç Sarayı

Anjali - Yaş:62

Önümdeki deftere bakıyordum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Önümdeki deftere bakıyordum. Kalemim elimdeydi ama bir türlü yazacağım şeyi hatırlayamıyordum. Tanrıçam, neyi yazacaktım? Hangi parçamı unutmuştum? Beni ben yapan hayatımda yaşadıklarımdı. Bu saraya girmem, Yashila'nın yanında olmam gibi birçok şey  vardı. Abhay ile tanışmamı hatırlıyordum değil mi? Ne olmuştu? Yashila'nın üzerine yürümüştü ve ben onu savunmuştum. Evet, Yashila'yı savunmuştum. Ben bunu yapmıştım. Bundan emindim.

Deftere baktım ve kalemi bıraktım. Hala hatırlayamıyordum ve daha fazla canımı sıkmaya gerek yoktu. Defteri alıp, çekmeye koymuştum ve kapım tıklandı. Gel sesimle içeriye Manisha girmişti. Manisha benim için özeldi, benim seçmiş olduğum şahbanuydu. Sadece şahına aşkla bakacak gerisine hiç karışmayacaktı. Parinita'nın dediği gibi bu kız sadece bana uyacaktı. Zaten buna göre yetiştirilmişti. İkinci bir Sandhya vakası istemiyordum.

Manisha saygıyla başını eğmiş ve karşımdaki koltuğa oturmuştu. Yüzü üzgündü. Bir şey canını sıkmışa benziyordu.

"Ne oldu, Manisha?" dedim merakla ve kahverengi gözler bana baktı.

Manisha "Şahana ben kötü birisi miyim? Şahran Devilal'e layık değil miyim?" dedi ve şaşırdım.

"Bu nereden çıktı? Elbette layıksın." dedim ve Manisha ellerine baktı.

"Şahten Saorah'a göre değilim. Bugün kendisi beni tehdit etti. Beni durduracağını söyledi ve bu beni çok üzdü. Oysa onunla iyi anlaşmak isterdim." dedi ve derin bir nefes aldım. Saorah çocuklar içerisinde en başa bela isimdi. Gözüne kestirdiğini alır, kafasına koyduğunu yapardı. Kendisine dair özgüveni çoktu ve bu özgüven her yaptığı işte belli ediyordu. Zeki bir kızdı, kurnazdı. Manisha'yı tehdit etmesi ise hiç işime gelmemişti. Ah, Saorah! Boyundan büyük laflar ediyorsun. Karşında benim olduğumu unutuyordu. Gencecik yaşına rağmen büyük işlere kalkışmamalıydı.

"Saorah'ı umursama. Konuşmaktan başka bir şey yapamaz." dedim ve bana baktı.

"Gerçekten mi?"

"Evet çünkü ben varım. Seni, Devilal'i o küçük tatlı Saorah'dan korurum."

"Benim masum olduğumu anlamak istemiyor. Şahran Yadraj ile şans eseri tanıştım ve onun benden hoşlanacağını nereden bilebilirdim ki? Oysa ben arkadaşça yaklaşmıştım, kötü bir niyetim asla olamaz. İki şahranın arasını açmak istemem."

Ateşin KurbanıWhere stories live. Discover now