Savaşçı Kalbi♣

1.3K 122 130
                                    

Bölümü oylamayı ve yorum yapmayı unutmayın!

Bölüm şarkısı: The Score - Revolution (Audio)

Yayınlanma tarihi:02.01.2019 (22:58)

Aşağıda Rithu, Prihan, Vilraj, Usha var.

İyi okumalar!

Sashibai Şahlığı - Ghunda - Kılıç Sarayı

Naresh - Yaş:37

Akşamüstü yanımda kitabını okuyan Sandhya'ya bakıyordum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Akşamüstü yanımda kitabını okuyan Sandhya'ya bakıyordum.Hamileydi ve buna çok sevinmiştim. Yeni bir çocuğumuz olacaktı ve bu beni mutlu etmişti. Ailem kocamandı ve bu benim çocukluk hayallerimden birisiydi. Kocaman bir ailem olacaktı ve bu sarayda olacaktık. Bu hayali gerçekleştirmiştik. Kocaman ailem vardı ve ben hepsini çok seviyordum.

Sandhya kitabını kapattı ve bana baktı. Bakışları yıllardır benim için aynıydı. Masum ve bilge. 17 yıldır hayatımdaydı. Beraber büyümüş, olgunlaşmıştık. Bu 17 yıl bana koca bir ömür gibi geliyordu. Birçok olay yaşamıştık. Bu olaylar bizi büyüttüğü gibi birbirimize daha çok bağlamıştı. Önümüzde de birçok olay olacaktı ve biz yine birbirimize bağlı olarak mücadele edecektik. Birbirimizden güç alarak önümüzdeki engelleri kaldıracaktık.

Sandhya "Naresh, bu gece benimle geliyor musun?" dedi ve derin bir nefes aldım. Bahsettiği şeyi biliyordum.

"Sandhya, Rithu seni öldürmek isteyecek kadar delirmiş olamaz. Gecenin bir vaktinde ona buluşmak istiyorum diye mesaj gönderdin ve o kabul etti. Bunun amacı seni ve dayımı öldürmek olabilir mi?" dedim bıkkın bir sesle.

"Evet! Benden hoşlanmıyor ve ölümüm için fırsat kolluyor. Bunun en güzel ispatını bu gece sana sunmak istiyorum."

"Rithu bu kadar salak bir adam mı? Koskoca devletin hükümdarını öldürmek, vatan hainliğine eştir ve cezası idamdır. Rithu bunu bilemeyecek kadar aptal olamaz."

"İnsanlar inandıkları şeyler uğruna gözlerini karartabilir, sonuçlarını düşünmez ve yapacaklarına odaklanırlar. Rithu'nun şu an odaklandığı şey, benim ölümüm. Bunu Lepika'ya da sor."

"Lepika tarafsız olabilir mi? Malum ikizleri doğduğundan beri amcasıyla küs. Rithu, onu Drahi ailesinden sürdü. Bana göre bu çok yanlıştı." dedim ve Sandhya derin bir nefes aldı.

"Onaylamadığı bir kadının abisinden Lepika çocuk yapınca Rithu'nun delirmesi oldukça normal." dedi sakince.

"Lepika oldukça akıllı bir kadın ve Drahilerin ona ihtiyacı var."

"Fakat çok sevdiğin komutanın Lepika'yı ailenin dışında tutuyor, beni öldürmek istiyor ve dayına verdiği zarardan bahsetmiyorum bile!"

"Rithu böyle bir adam değildi. Benim gözümdeki baba figürü oydu, biliyor musun? Bana olan tavırlarından bunu hissediyordum. Şimdi ise onu tanıyamıyorum ve bu beni üzüyor."

Ateşin KurbanıWhere stories live. Discover now