Oyun❦

2.5K 178 313
                                    

Herkese Merhaba! Lütfen oylarınızı ve yorumlarınızı yazınız.
:) yorumlarda gelsin ama... Kendinizi belli edin lütfen. Vote/yorum bekliyorum. Bu kadar hızlı gelen bölümler bunu hakkediyor. :)

Bölüm şarkısı ile okuyunuz. :) Bölüm şarkısı :

EPIC POP | ''Black Sea'' by Natasha Blume

Aşağıda Grija, Usha var.

İyi okumalar!

Yayınlanma : 11.07.2018 (22:52)

Sashibai Şahlığı - Ghunda- Kılıç Sarayı

Sandhya

Karşımda Grija vardı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Karşımda Grija vardı. Elinde tuttuğu tahta kılıç ile beni izliyordu. Bende elimdekini sıkıca kavramıştım. Bizi izleyenleri umursamadan tüm dikkatimi ona vermeliydim. Konsantre olmalı ve dikkatle saldırmalıydım.

Grija "Saldırmak için neyi bekliyorsun? Ölmeyi mi? Ölüler dövüşmez." dedi ve kedi gibi bana baktı.

"Yaşayanlar ile ölülerin arasındaki fark bu işte. Yaşayanlar hayat karşısında dövüşür ama ölülerin o şansı yoktur. Çünkü bu şansı kaybetmişlerdir." dedim ve saldıraya geçtim.

Acele davranmamıştım, onu hazırlıksız yakalamıştım. Zamanında savunmasını yapmıştı. Ardından sadece ikimizin sopalarının sesleri duyuluyordu. Grija iyi bir askerdi, savaşçıydı. Askeri alanda, öğretmenim olmuştu. İyi ve sert bir öğretmendi. Benim öğrenciliğimden memnundu. Defalarca abime senden daha iyi bir öğrenci demişti ve abim ise umursamamıştı.

Grija'nın ani hamlesi ile yere yığılmıştım. Mavi gözlerinde zafer vardı. Erken sevinmişti ama daha bitmemişti. Ben bitti demeden bitmezdi. Karnına attığım tekme ile dengesini kaybetmiş ve düşmüştü. Kalkmasına fırsat vermeden boğazına saklı tuttuğum hançeri dayamıştım. Mavi gözleri iri iri olmuştu ve gülümseme sırası bendeydi. Oyun bitmişti.

"Ben kazandım." dedim coşkuyla ve çevremde alkış sesleri yükseldi.

İzleyenler abim, Devilal, Yadraj, Matsyana, Zanay ve Dakiah vardı. Alkışlıyorlardı ve onlara gülümsedim. Hançerimi belime koydum ve Grija'yı yerinden kaldırdım. Grija ise üstünü başını silkelemişti. Abim, eşinin yanına geldi ve onu alnından öpmüştü.

Abim "Eminim ki Grija bilerek yenildi. Sonuçta çocukların önündeydiniz." dedi bana göz kırparak.

Grija "Sen kız kardeşini küçümseye dur. Kendisi oldukça başarılıydı ve dürüst bir dövüştü."

Devilal "Benim annem asla yenilmez!" dedi coşkuyla ve Devilal'ın saçlarını okşadım.

"İlk defa Grija'yı yendim, abi. Bana öğrettiği gibi dövüştüm." dedim ve Grija sırıttı.

Ateşin KurbanıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin