Aşkın Gücü♦

4.1K 297 250
                                    

Herkese Merhaba! Lütfen oylarınızı ve yorumlarınızı yazınız.Birazcık oylar yükselse nasıl olur? Son bölümün 11 gelmesi üzdü, açıkçası. :(

Bu hafta neden cuma günü bölüm geldi derseniz, çünkü benim tasarım ödevim yüzünden. Duvar ne olmak ister? :D Bu konuyla fazla uğraştığım için hafta içi yayınlayamadım. Hala bu ödev devam ediyor. Omg! Çok çılgın bir ödevim var. adsadas

Bölüm şarkısı ile okuyunuz. :)

Aşağıda Lilave var. İyi okumalar!

Yayınlanma : 16.02.2017

Sashibai Şahlığı - Başkent: Ghunda - Kılıç Sarayı

Sandhya

Alnıma nazikçe dokunan el sayesinde kendime gelebilmiştim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Alnıma nazikçe dokunan el sayesinde kendime gelebilmiştim. Gözlerimi yavaşça açtım. En son ne olduğuna dair bir şey hatırlayamıyordum. Yavaş yavaş hatırlıyordum. Güzel bir günün sonunda bunalmış ve bir bardak su içmiştim. Ardından ne oldu ise olmuştu. Ani bir acı karnıma saplanmıştı. Bebeğime olan bir acı ile paniklemiştim. Kanı da görünce, kendimden geçmiştim.

Ellerimle karnımı yoklamış ve rahatlamıştım. Şükürler olsun ki, herhangi bir şey yoktu. Yanıma baktığımda ise Anjali'yi gördüm. Yüzünde şefkatli bir ifade vardı. Onu yanıbaşımda görmek gerçekten tuhaftı. Benim ölümümden aşırı derecede mutlu olabilecek birisiydi. Şimdi neden yanıbaşımdaydı ki? Bebek için miydi? Yüksek ihtimalle. Bugünkü bakışlarından sonra beni hayatta seveceğine inanmıyordum.

"Ne oldu bana? Bebeğim iyi mi?" diye fısıldadım ve Anjali merhametle gülümsedi.

Anjali "Korkma, ikinizde gayet iyisiniz." dedi yavaşça saçlarımı okşayarak ve derin bir nefes aldım.

"İçtiğim su yüzden oldu."

"Evet, biliyorum. Hemen soruşturma başlatılmasını emrettim. Kimsenin Sashibai'nin geleceği ile oynamasına izin vermem."

"Çok korktum. Bebeğime bir şey olmasından çok korktum."

"Tatlı Sandhya, açıkçası bebeği zor kurtarmışlar. Hekimlerimizin yetenekli olması, şansın olmuş. Tabii artık eskisi gibi hareket etmemeni söylediler."

"Nasıl?"

"Şu andan itibaren hassas bir dönemdesin, güzel kızım. Zehrin etkisi hala geçebilmiş değil. Bu yüzden senden kısıtlı hareket etmeni istiyorum. Sadece sarayda kalmak zorundasın."

"Hayır! Buraya hapsolamam!" dedim sinirle ama Anjali beni umursamamıştı.

"Seni hapsetmiyorum sadece bebeğin için diyorum. İnan bana, seni hapsettirmek isteseydim sana bir şey demezdim."

"Bebeğim için o zaman. Yine de, insanlarla ilgilenmem lazımdı." diye mırıldandım ve o yüksek sesle güldü.

"Sandhya, beni güldürüyorsun. Gören de seni Şahbanu sanacak. Bir gözde için fazlasıyla halkla ilgileniyorsun." dedi alaycı bir sesle.

Ateşin KurbanıWhere stories live. Discover now