Hassas Kalp♥

1.1K 110 169
                                    

Lütfen bölümü oylamayı ve yorumlamayı unutmayınız.

Aşağıda Lajit, Manisha Yadraj var.

Bölüm Şarkısı: Bring Me The Horizon - Drown

Yayımlanma Tarihi: 10.01.2019 (23:53)

İyi okumalar!

Sashibai Şahlığı - Ghunda - Kılıç Sarayı

Devilal

Babamla annem dün gelmişti

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Babamla annem dün gelmişti. İsteğim üzerine gelir gelmez onlara saraydaki son durumu açıklamıştım. Memnun kalmış olmalarından dolayı mutlu olmuştum.Üstüme düşen görevi yapmıştım. Onlara bir kez daha kendimi kanıtladığımı düşünüyordum. Onlara uygun varis bendim. Bunu bir kez daha kanıtlamıştım. Kendimle gurur duyuyordum. Annemle babamı mutlu ettiğim için mutluydum.

Bana ait olan ufak çalışma odasından dışarı bakıyordum. Yanımda Lajit vardı ve elmasını yemekle meşguldü. Yanımdan ayrılmıyordu ve bir çeşit sağ kolum haline gelmişti. Güveniyordum. Saray bahçesine doğru bakarken Saorah ile Zanay'ın konuştuklarını görmüştüm. Zanay'ın koluna girmiş olan Saorah gülerek bir şeyler anlatıyordu. Zanay buraya geldiğinden beri ikisinin arası oldukça iyiydi. Çocukken bu kadar olmayan ikilinin şimdi yakın olması şaşırtıcıydı.

"Saorah ve Zanay çok ilginç değil mi, Lajit?" dedim ve ona baktım. Mavi gözleri bendeydi ve elmasının çöpünü çöpe atmıştı.

Lajit "Fazlasıyla ilginçler ve bu yüzden Zanay hakkında araştırma yaptım. Ona güvenmemeliyiz, Devilal." dedi ve pencereye son kez baktığımda Zanay Saorah'a bir zarf verirken Saorah Zanay'a sarılmıştı. Perdeyi düzelttim ve Lajit'in karşısına oturdum.

"Kız kardeşimi üzer mi?" dedim sertçe ve Lajit güldü. Zanay eğer Saorah'ı üzecek bir şey yaparsa onu pişman ederdim. Saorah deli, sinir bozucu bir kız olabilirdi ama benim kardeşimdi. Canımdan parçaydı ve onu üzenleri bende üzerdim.

"Açıkçası kız kardeşini üzer mi, fikrim yok. Zanay bir korsan. Tatlı dilli, keskin zekasıyla kendisinden bahsettirmiş. Matsyana kadar olamasa da başarılı bir korsan olmuş. İnsanları güzel yüzünden ziyade zekasıyla alt eden birisi olduğunu öğrendim."

"Vilraj dayımın oğlu." dedim omzumu silkerek.

"Aynı zamanda çapkınmış tabii hayatındaki insanlar bizi ilgilendirmez. Bizi ilgilendiren şey şu an buraya dönmüş olması ve bu sarayda kimin yanında yer alacağı değil mi?"

"Sence bir korsan bize yardımcı olur mu?" dedim kuşkuyla ve arkama yaslandım. Yaslanmadan önce meyve tabağından birkaç tane üzüm tanesi almıştım.

"Anneni destekleyenler kimler? Annenin maddi açıdan çok güçlü farkında mısın? Bunun nedeni ne? Korsanlarla en başından beri işbirliği içinde. Kaptan Vilraj'ın Astena Korsanları ve eşi Usha'nın Ezdae Korsanlarını kullanarak normal servetini daha da çok artırdı. Ayrıca annenin akıl hocası dayın Vilraj ve onun ölen aşığı Arvind-i Ugtahe idi."

Ateşin KurbanıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin