Karşılıklı İhanet❦

2.2K 159 275
                                    

Herkese Merhaba! Lütfen oylarınızı ve yorumlarınızı yazınız.
:) yorumlarda gelsin ama... Kendinizi belli edin lütfen.

Bölüm şarkısı ile okuyunuz. :)

Aşağıda Usha, Rithu ve Prihan var. Ayrıca Asenath kolajı.

Bölüm Şarkısı : Sia - Unstoppable  -Sia sevdiğimi demiş miydim? :')-

İyi okumalar!

Yayınlanma : 02.08.2018 (21:14)

Sashibai Şahlığı - Başkent: Ghunda - Kılıç Sarayı

Anjali

Çalışma odamda oldukça keyifliydim

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.


Çalışma odamda oldukça keyifliydim. Bugünkü tartışmanın bu kadar keyifli olacağını bile planlamamıştım. Tartışma olacaktı ama kavga etmeyeceklerdi sanıyordum. Fakat kardeşim ve damadım dünden hazırmış gibi birbirlerine girmişlerdi. Herkes bir anda paniklemişti. Bende rolümü oynamıştım. Oldukça paniklemiş gibi davranmıştım ama içten içe zaferimin tadını çıkarmıştım.

Üstelik istediğim gibi o Kralıçe Asenath'ı da korkutmuştum. Bana olan bakışlarında ürktüğünü görmüştüm. Bana göre bu ürkmenin olması lazımdı. Çünkü bu ülkedeki en güçlü kadının kim olduğunu görmesini istiyordum. Ona göre davranmalıydı. Saygı duymalıydı ve korku. Bu korku onun bana karşı tavırlarını düzenlerdi.

Kapım tıklandı ve içeri ablam Lilave girdi. Şaşkındı ve hemen karşıma oturdu.

"Ne oldu, abla?" dedim umursamazca.

Ablam "Ne olmadı ki? Saraydaki herkes bugün yaşanan kavgayı konuşuyor. Bu olayın asıl kahramanına sormak için buradayım."

"Şerbet ister misin?" dedim ve kendime bir bardak doldurdum.

"Bırak şu şerbeti. Bana olayı anlat." dedi heyecanla.

"Ben gerçekleri konuştum, olay bu." dedim ve şerbetimi yudumladım.

"Vilraj ile Rithu'nun yumruk yumruğa dövüşmesini beklemiyordum. İkisi de müttefik değil miydi? Şimdi kanlı bıçaklı oldular."

"Abla, onlar artık bundan sonra düşmanlar ve Rithu benim eteklerime kapanacak, eteğimi öpecek ve benim tarafımda olacak."

"Delirdin mi yoksa günlük tükettiğin şarabın sayısı mı arttı?" dedi alaycı bir şekilde.

"Delirmedim, hala senden zekiyim. Sadece attığım tohumlar yeşerdi. Rithu'nun bu aşırı milliyetçi düşüncelerini günün birinde kullanacağım aklıma gelmezdi."

"Ölen ablasına rağmen senin tarafında. Bu çok ilginç."

"Çünkü düşünceleri ağır bastı. Zavallı Yashila, erkek kardeşinin bu halini görseydi kesinlikle affetmezdi. Rithu sırf Sashibai daha iyi olsun diye ablasının oğulları yerine benim oğlumu seçti. Sashibai'ye ve onun geleneklerine sonuna dek sadık."

Ateşin KurbanıWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu