Işığın Teslimiyeti❦

2.1K 181 328
                                    

Herkese Merhaba! Lütfen oylarınızı ve yorumlarınızı yazınız.
:) yorumlarda gelsin ama... Kendinizi belli edin lütfen. Vote/yorum bekliyorum. Bu kadar hızlı gelen bölümler bunu hakkediyor. :)

Bölüm şarkısı ile okuyunuz. :)

Aşağıda Mahavir ve Shalin var.

İyi okumalar!

Yayınlanma : 31.08.2018 (00:25)

Sashibai Şahlığı - Ghunda- Kılıç Sarayı

Sandhya

Çalışma odamdaydım

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Çalışma odamdaydım. Önümdeki kağıda bir şeyler karalıyordum. Canım sıkkındı. Anjali'nin Artangal'a karşı yaptığı vahşete bir çözüm bulmalıydım. İsyanlara bir çözüm bulmalıydım. Yorulmuştum, kırılmıştım ama savaşmaya gücüm vardı. Kendi geleceğim için, Naresh'in geleceği için ve evlatlarımın geleceği için savaşmalıydım. Bunu yapamazsam, neden hükümdar olmayı istemiştim ki? Savaşacaktım. Artangal için, Sashibai için savaşacaktım. Savaşmazsam benim için ölen insanları kızdırmış olurdum. Abim Vityor kızardı mesela. Neden pes ettiğim için kızardı ve sonra beni toparlardı. Şu an yanımda değildi ve ben kendi kendimi toparlamalıydım. Artangal insanlarını kurtarmalıydım. Onlar birkez daha benim yüzümden felaket yaşamamalıydı.

İsyanların sonuçları ortadaydı. Kışın bu yıl daha da sert geçmesi üzerine ve isyanların patlaması Sashibai'yi zor duruma sokmuştu. İsyanlar bitse, bu zor kış biterdi. İsyanı bitirmenin yolu neydi? Naresh'in seçimi kan ve zalimlik olmuştu ama ben bunu istemiyordum. Kanla zalimlikle çözülürdü elbette ama bu yıkıma yol açardı. Halk, yöneticiye küserdi ve devlet batardı. Daha farklı olmalıydı. Tanrıçam! Bana lütfen yardım et, lütfen. Sapheda isminin anlamını kullanmamı sağla. Onun gibi ışık saçmamı, yol göstermemi sağla.

Kapım tıklandı ve gel sesimle içeri Usha girdi. Artık benim tarafımdaydı. Anjali'den uzak duruyordu çünkü Anjali ona ölümü getireceğine dair sözleri vardı. Bu Usha'yı korkutmamıştı ama Vilraj korkmuştu ve Usha'nın Anjali'den uzak durmasını istemişti. Usha ise uzak duruyordu.

Elinde bir kutu vardı ve bu kutuyu önüme bıraktı. Daha sonra karşıma oturmuştu. Sürmeli gözlerinde merak vardı.

"Usha, bu kutu ne?" dedim merakla ve kutunun kanatlı aslan kabartmalarına dokundum. Ahşaptı ve güzel işlenmişti.

Usha "Bu kutu sana geldi, tatlım. Medarat'tan geldi ve ben teslim aldım. Vilraj'a gelen bir mesajla beraber geldi."

"Vilraj ile Kraliçe mektuplaşıyor mu?" dedim ve Usha gözlerini devirdi.

"Hele öyle bir şey olsun, Vilraj'ın parmaklarını keserim. Aklına geldiği türden bir mesajlaşma olmadı daha farklı oldu ve onu boşver. Beni şaşırtan sana özel bir kutunun gelmiş olması."

Ateşin KurbanıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin