Kalplerdeki Savaş♣

1.9K 123 279
                                    

Herkese Merhaba! Lütfen oylarınızı ve yorumlarınızı yazınız.
:) yorumlarda gelsin ama... Kendinizi belli edin lütfen.

Bölüm şarkısı ile okuyunuz. :) Bölüm Şarkısı: Within Temptation - Shot in The Dark

Aşağıda Rithu, Mithra ve Grija var.

İyi okumalar!

Yayınlanma : 19.09.2018 (23:08)

Gepemya – Natsokie Vadisi

Naresh (Yaş:33)

Çadırımın içinde keyifle yemeğimi yiyordum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Çadırımın içinde keyifle yemeğimi yiyordum. Etli türlü ve çorba. Ayrıca bir miktar üzüm hoşafı vardı. Bana kalsa, ordumla beraber yerdim ama benim güzel banum Sandhya yaralarımın iyileşmesi adına burada yememi söylemişti. Son saldırıda atımdan düşmem, beni biraz yorgun düşürmüştü ama şu an iyiydim. Kuzey ülkesi olan Gepemya'yı topraklarımıza katmamıza az kalmıştı. Uzun zamandır Kuzey fetihlerindeydik. Son ülke Artangal sınırındaki Gepemya olmuştu. Burası madenleri ile ünlüydü. Değerli madenlere sahip bir ülkeyi elbette kendi topraklarımda isteyecektim.

Çadır açıldı ve içeri Sandhya girdi. Kahverengi pantolonun üstüne, koyu kırmızı tunik giymişti. Onun üstüne ise hafif deri zırh vardı. Bu zırhın takımı olarak, kolunda bileğinden dirseğe kadar kahverengi kolluklar vardı. Gri pelerininde, omuzlarında kurt kürkü vardı. Siyah saçları açıktı. Kılıcının sapından tutarak gelmişti. Benimle savaşlara katılıyordu ve bu inanılmaz güzeldi. Kuzeyi tanıyordu ve bu bizim avantajımızdı. Rithu ne kadar onun başarısız olacağına inansa da, Sandhya beni gururlandırmış ve doğru taktikler öne sürmüştü. Ah, iyi ki onu şahbanum yapmıştım. Beni bir gün olsun bile pişman etmemişti ki! Doğru politikaları ile kendisini halka sevdirmişti. Sashibai'ye ışığı getirmişti. Bilgeydi ve doğru hamlelerle ilerliyordu. Şahbanu olduğundan bu yana kısa sürede otoritesini sağlamlaştırmıştı.

Karşımdaki sandalyeye oturdu ve bana gülümsedi. Heyecanlı gözüküyordu. Siyah gözlerindeki heyecan, beni de heyecanlandırıyordu.

Sandhya "Naresh, mancınık sistemi çalışıyor. Casus Gepem askerleri onlara zarar verememiş." dedi heyecanla.

"Bu güzel haber, ışığım. Böylece planladığımız ateş toplarını onların başlarına yağdırırız. Kuzeylilerin ateşli silahlar kullanmadığını söylüyordun." dedim.

"Evet, Yukarı Topraklar asla Aşağı Topraklar'ın oyunlarını bilmez. Savaşa hile katmazlar. Dar görüşlüler ve bu bizim avantajımız olacak. Hoş, Rithu asla dediğimi kabul etmiyor."

"Rithu ne planlıyor?"

"Ben ateş topları ile karşı orduyu darmaduman etmeyi planlıyor iken o direk saldıralım diyor." dedim ve güldüm.

"Yaşlandı, Sandhya. Yaşlılık ondaki inadı artırdı."

"Yine de yeniliklere açık olmalı diyeceğim ama o da yok. At gözlükleriyle hayatına devam etmekten oldukça mutlu." Dedi sinirle. Rithu yıllardır ona karşı çıkıyordu ve Sandhya'nın canını bu durum sıkıyordu. Rithu'nun bu karşı çıkması ufak sorunlar yaratsa bile önemsizdi. Sonuçta ailesi Sandhya'yı kabul etmişlerdi.

Ateşin KurbanıWhere stories live. Discover now