Kristal Oyunlar❦

2.2K 172 362
                                    

Herkese Merhaba! Lütfen oylarınızı ve yorumlarınızı yazınız.
:) yorumlarda gelsin ama... Kendinizi belli edin lütfen. Vote/yorum bekliyorum. Bu kadar hızlı gelen bölümler bunu hakkediyor. :)

Bölüm şarkısı ile okuyunuz. :) Bölüm şarkısı : Lana Del Rey - Carmen (Hoşuma giden bir şarkı olduğun için seçtim, belki bölüme uyuyordur belki uymuyordur.)

Aşağıda  Usha ve Vilraj var. Ayrıca ufak bir çalışma :) :)

İyi okumalar!

Yayınlanma : 19.07.2018

**Ufak bir duyuru yapayım. Bugün bölüm yarım halde iken yayınlama hatasına düştüm komik bir şekilde. Çünkü başka bir hikayemle uğraşıyordum ve yanlışlıkla bu bölümü yayınladım. Gelen saçma bir bildirim oldu ise, özür dilerim!****

Sashibai Şahlığı - Başkent : Ghunda- Kılıç Sarayı

Sandhya

Anjali gitmişti

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Anjali gitmişti. Şimdi ne olacaktı? Prihan'ı oyalamam lazımdı. Durduk yere falakaya yatırılamazdım. Prihan'ı oyalamalıydım. Canımı kurtarmam lazımdı. Tamam, Anjali ile anlaşma yapmıştım ama canım yanacak dememiştim. Ayrıca Naresh ile girdiğim iddialaşmayı da kazanmıştım. Bunu Anjali bilmiyordu. Bilerek dememiştim. Müttefik olmam, dost olacağımız anlamına gelmiyordu.

Prihan bana bakınca, kafamı kaldırdım ve cesurca ona baktım. Kendimi ezdirmemeye ve zaman kazanmaya çalışıyordum. Prihan ile göz göze gelmiştik. Bakışlarında sorgulayan bir ifade vardı.

Prihan "Aryan falakayı hazırla. Sen vuracaksın ve ben izleyeceğim." dedi ve gülümsedim.

"Prihan! Yanlış yapıyorsun." dedim sertçe ama beni umursamışa benzemiyordu.

"Naresh'in baş gözdesi olduğun için ayrımcılık bekleyemezsin, bunu öğrenmiş olman lazımdı. Ben haremin yöneticisiyim ve karşımda cariye var, bir şahbanu yok." dedi soğukça.

Alesha "Şimdi cevabını aldığına göre susarsın, Baş Habiria." dedi alaycı bir şekilde.

"Prihan, haremin yöneticisi olduğun halini sevmiyorum. Şahten halin daha iyi bir insan." dedim.

Prihan "Ben dengeyi getirmek ve huzuru sağlamak için buradayım. Kimseyi düşünemem, üzgünüm. Laflarım acı gelebilir."

"Sonradan pişman olmanı istemiyorum, her şey için geç değil."

"Annem mi beni durduracak? Yanılıyorsun." dedi ve gülümsedim.

"Evet, annen seni durduracak ve annen tekrardan haremi alacak. Harem, gerçek yöneticisine kavuşacak." dedim ve çevremdeki herkes delirmişim gibi bana baktı.

Ateşin KurbanıWhere stories live. Discover now