Güç Savaşı ❦

2.1K 172 391
                                    

Herkese Merhaba! Lütfen oylarınızı ve yorumlarınızı yazınız.
:) yorumlarda gelsin ama... Kendinizi belli edin lütfen.

Bölüm şarkısı ile okuyunuz. :) Red- Darkest Part

Aşağıda Harsh, Baldev var.

Kolajlara bakarsanız, değerlendirirseniz sevinirim. :)

İyi okumalar!

Yayınlanma : 20.08.2018 (00:00)

Sashibai Şahlığı - Başkent: Ghunda - Kılıç Sarayı

Anjali

Kaç gün olmuştu? Elimdeki küçük kuşun uçuşu kaç gün olmuştu? Sandhya ortada yoktu ve ciddi bir kriz demekti

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Kaç gün olmuştu? Elimdeki küçük kuşun uçuşu kaç gün olmuştu? Sandhya ortada yoktu ve ciddi bir kriz demekti. Bir gece ansızın haremden kaçırılıyordu ve kimse nereye gittiğini bilmiyordu. Tanrıçam, oğlum ortada yok iken tüm sorumluluk bendeydi ve neden bu küçük, saf kızın kaybolmasına izin vermiştin ki? Kötü bir oyun oynuyordun ve ben bunu hakketmiyordum. Kötülüğüm olmamıştı ki! Oldukça iyi bir insandım. Halkımı besliyordum, doğru yolu gösteriyordum ve devletimin varlığını yüceltiyordum. Biraz kötü davranışlarım vardı ama bu sarayda kim saf ve temizdi ki, ben olabileyim? Bu yüzden ben iyiydim. Kendi çapımda iyiydim demem daha doğru olurdu.

Odamda ise Harsh ve ablam Lilave vardı. Biraz sonra Baldev ve Syon da burada olurdu. Kardeşlerimi çağırmıştım çünkü konuşmam lazımdı. Gücüme güç katmak için ihtiyacım vardı. Farklı fikirlere ihtiyacım vardı ve bunu kendi kanımla sağlayabilirdim. Onları aptal görsem bile benim kardeşlerimdi. Benim kanımdı, benim ailemdi.

Ablamın kızılımsı saçları toplanmış ve inci ağla kaplanmıştı. Zümrüt yeşili kadife elbisesi içinde merakla bana bakıyordu. Harsh ise oldukça sakindi. Bana casuslarımızın raporlarını vermişti. Hiçbir şekilde Sandhya'nın ve oğlumun nerede olduğuna bilgi yoktu. Bu sinir bozucuydu. Sinirle kağıtları bıraktım. Harsh dikkatle bana baktı ve sırıttı.

Harsh "Oldukça sinir bozucu, değil mi?"

"Evet!" dedim.

"Genelde istediğimi elde edemeyeceğince bu işin ardından kim çıkıyor biliyor musun? Vilraj!" dedi ve ablam güldü.

Ablam "Vilraj'a ağır hasta diyorlar, zaten günlerdir ortalıkta yok. Bununla mı uğraşsın?"

"Asıl tuhaf olan bu değil mi? Benim tanıdığım Vilraj hastalıktan ölüyor olsa bile benimle uğraşmaktan vazgeçmezdi. Bunca süre kaybolması iyiye işaret değil. Evine adamlarımı gönderdim ama geri çevrildim." dedim.

"Acaba öldü de, haberimiz mi olmadı?"

Harsh "Ölseydi emin ol haberimiz olurdu, abla. Ben düşüncemi söyledim. Şah ve senin şu küçük kızından haber alamama sebebimiz Vilraj. Haklı çıkacağımı göreceksin." dedi ve önündeki masadan bir kurabiyeyi alıp, ağzına attı.

Ateşin KurbanıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin